Antikkent'in Tek Etüt Merkezi - Son Dakika
Yerel

Antikkent'in Tek Etüt Merkezi

Antikkent\'in Tek Etüt Merkezi

Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca'nın projelerinden biri olan ve kısa bir süre önce ilçede faaliyete giren Etüt Merkezi ve Kütüphane öğrencilerin uğrak yeri oldu.

15.04.2015 07:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasankeyf'te Etüt merkezi açıldı

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde kaymakamlık tarafından ilçe merkezinde etüt merkezi ve kütüphane açıldı.

Etüt Merkezi ve Kütüphanenin açılmasının ardından Hasankeyfli öğrencilerin daha modern bir ortamda ders çalıştığını belirten Kaymakam Temel Ayca, "Etüt merkezimiz açılmadan önce Hasankeyfli öğrencilerin ders çalışabileceği verimli bir ortam yoktu. Merkezimizin bünyesinde ders çalışma odaları, kütüphane, bilgisayar ve satranç odası bulunmaktadır. Şimdi bu modern ortamda öğrenciler daha verimli sonuç alacak şekilde ders çalışıyor ve zamanlarını daha doğru bir zeminde değerlendiriyor" dedi.

BOŞ ZAMANLARINI DERS ÇALIŞIP, KİTAP OKUYARAK DEĞERLENDİRİYORLAR

Hasankeyfli öğrenciler, Etüt merkezinin faaliyete girmesiyle boş zamanlarında görevli memurlar ve öğretmenler nezaretinde ders çalışarak zamanlarını daha verimli bir şekilde değerlendiriyor.

Okullar kapandıktan sonra Etüt merkezine gelecek onlarca öğrenci, sakin ve modern ortamda derslerini yapıp, kitap okuyorlar ve bir çok sosyal faaliyetleri icra ediyorlar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Antikkent'in Tek Etüt Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • musa aslan: bi taraftan kapatıyolar bi taraftan açıyolar bu ne iştir? anlamak mümkün değilmusa aslan 0 0 Yanıtla

Advertisement