Antalyaspor, Ronaldinho ile Prensipte Anlaştı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, Ronaldinho ile Prensipte Anlaştı

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Eto'o'nun ardından Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

30.06.2015 11:55  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samuel Eto'o'yu transfer ederek büyük bir sükse yaratan Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile prensipte anlaştıklarını açıkladı.

"PRENSİPTE ANLAŞTIK"

Transferler hakkında bilgi veren Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Yaptığımız transferleri hemen hemen açıkladık. Eto'o transferini yaptık. Sivasspor'da oynayan Kadir Bekmezci ile de anlaştık. Ronaldinho ile de prensipte anlaştık ancak Antalyaspor'a mali yük getirmezse transfer gerçekleşecek. Fazla bir maliyet getirirse Ronaldinho transferi olmayacak. Gaziantepspor forması giyen Chico'ya bir teklif yapıldı. Adanasporlu M'billa da birkaç güne Türkiye'ye dönecek, anlaşılırsa onunla da sözleşme imzalayacağız. Konyaspor'da forma giyen Gabriel Torje ile bir görüşmemiz olmadı." dedi.

"YENİ SEZONDA LİGİ İLK 8 İÇİNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Yeni sezonda hedeflerinin ilk 8 takım içinde yer almak olduğunu ifade eden Ceylan, "Oyuncularımız dün sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezon hazırlıklarına da başladık. Yeni sezondan beklentimiz Süper Lig'de kalıcı olmak ve istikrarlı olarak da daha yukarılara çıkmak. Bu sezon Süper Lig'i ilk 8 içinde bitirmek istiyoruz. Bunu yapacak bir kadro oluşturuyoruz. Yeni stadımızda taraftarımızın da desteğiyle hedeflerimize bir bir ulaşacağız." diye konuştu.

ERDOĞAN'IN YEĞENİ DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçeli olduğu bilinen ve futboldan yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan, geçtiğimiz ay Antalyaspor'un yeni sportif danışmanı olmuştu. Daha önce Eto'o transferi için Başkan Gültekin Gencer'le birlikte yoğun çaba harcayan İzzet Erdoğan'ın Ronaldinho'nun Türkiye'ye gelecek olmasında önemli rol oynadığı öğrenildi.



Antalyaspor, Ronaldinho ile Prensipte Anlaştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor, Ronaldinho ile Prensipte Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • paris: Ooo erdaganin yigeni futbol haa torpil her yerde nerde para ora yanas 17 7 Yanıtla
  • GsLi: şimdi anlaşıldı paranın kayağı örtülü ödenek 13 2 Yanıtla
  • YALÇIN: dış işleri bakanının özel uçak gönderip etoo yu da aldırma sebebi ortaya çıkmış oldu. zaten çavuşpglu aşireti türkler ilçesinde hanedan gibiler. belediye reis ligi hep onlarda. ZATEN ERDOGAN AŞİRETİNİNDE OLMADIGI, EL ATMADIKLARI ŞEY KALMADI. ÜLKEYİ PARSELLEDİLER. AYAKKABI KUTULARINDAKİ PARALARI AKLAMA OPERASYONUNUN BİR PARCASI DA BU İŞTE. HARAMZADELERE LANET OLSUN 10 4 Yanıtla
  • kara: resme bak habere bak cumhurbaşkanı transfer masasında valla yakında teknik direktörlük işinede karışır maç saatlerini de ayarlar hakemleride belirler. kendini pınarbaşı zannetme derdi büyükannem öyle duyduk. suyun akışı belli olmaz. 13 0 Yanıtla
  • Hakan: Fotoğrafı görünce Ronaldinho sarayamı gidiyor dedim.. 11 1 Yanıtla
  • Rambo: Adamın ölüsü yeter zuhaaaaaaaa şampiyon Antalya durmak yok yola devam 9 3 Yanıtla
  • Bursaspor: paranin kaynağı çıktı. çakallar .. 7 1 Yanıtla
  • yalancilar: kumeden. dusmeyinde sizz 5 1 Yanıtla
  • saf vatandaş: Hay salak kafam bende üç gündür düşünüyorum Antalya bu kadar parayı nerden buldu diye.. 5 0 Yanıtla
  • Urfalı: Ronaldinho demek futbolun zirvesi demek anlayan anlamayan herkes yazıyor işte hele adam gelsin oynasın sonra Konuşun bre 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement