Ankara Büyükşehir'in Halk İftarı Etimesgut'ta - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir'in Halk İftarı Etimesgut'ta

Ankara Büyükşehir\'in Halk İftarı Etimesgut\'ta

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Etimesgut’taki şeker fabrikasının içinden ikinci bir yol geçireceklerini söyledi.

17.07.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Etimesgut'taki şeker fabrikasının içinden ikinci bir yol geçireceklerini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Halk İftarları'nın durağı bu kez Etimesgut oldu. İftar sonrası bir konuşma yapan ve Etimesgut'a yapılan yatırımları anlatan Başkan Gökçek, "Bu dönemde en önemli projemiz, özellikle istasyon Caddesi'ni yeniden ele alarak, şeker fabrikasının içinden ikinci bir yol geçirmek olacak" dedi.

Başkan Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değerli kardeşlerim, sadece geçen seneden şu ana kadar Etimesgut'umuza dökmüş olduğumuz asfalt miktarı 487 bin ton. Bu ne demek biliyor musunuz, 6 metre genişliğinde 487 kilometre yol demek. Yani 6 metre genişliğinde, buradan İstanbul'a gidecek olan bir yola serilecek kadar asfaltı sadece ve sadece Etimesgut'umuza döktük. 15 kilometre yol çalışması yaptık. 96 bin metrekare tretuvar çalışması, 56 kilometre de bordür çalışması gerçekleştirdik. Allah'a hamdolsun metro geldi. Otoban bağlantısını yaptık ve en önemlisi Ankara Bulvarı'nı bitirdik. Eskişehir Yolu ile ilgili olarak özellikle Bağlıca Bulvarı'nı bitirdik."

Etimesgut Salı Pazarı yanında verilen iftar sonrası yaptığı konuşmada, 30 Mart Yerel Seçim sonuçlarını da hatırlatan Başkan Gökçek, "Bir kez daha Etimesgut'ta bizlere oy vererek, Büyükşehir Belediyesi'ne seçilmemize vesile olan kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

ETİMESGUT'A YENİ YOL MÜJDESİ

"Etimesgut'a yapmış olduğumuz hizmetlerimiz aynı süratle devam edecek. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" diyen Başkan Gökçek, şunları söyledi:

"Allah nasip ederse bu dönemde en önemli projemiz özellikle İstasyon Caddesi'ni yeniden ele alarak, Şeker Fabrikası'nın içinden ikinci bir yolu geçirmek olacak. O konuda planlama ve çalışmalarımız devam ediyor. Onu da yapacak olursak birde Zırhlı Birlikler Tümeni'nin önünde Ankara Bulvarı'nın daralan kısmını genişleteceğiz. Dolayısıyla Etimesgut'un ulaşımını rahatlatmış olacağız. Bu arada Ulaştırma Bakanlığı eski banliyö trenlerini hafif raylı sistem olarak ihale ediyor. İnşallah o da kısa bir süre sonunda sizlerin hizmetine girer." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir'in Halk İftarı Etimesgut'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement