Ankara Büyükşehir'den Halk İftarları - Son Dakika
Yerel

Ankara Büyükşehir'den Halk İftarları

Ankara Büyükşehir\'den Halk İftarları

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Halk İftarı”nın altıncısı Altındağ’da gerçekleştirildi.

04.07.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Halk İftarı"nın altıncısı Altındağ'da gerçekleştirildi.

Hüseyin Gazi Son Durak Pazar Yeri'nde verilen iftara, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti'nin yeni Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, meclis üyeleri, belediye bürokratları, STK temsilcileri ile 6 binin üzerinde Altındağlı katıldı. İftarın ardından konuşma yapan Başkan Gökçek, Altındağlıların Ramazan-ı şerifinin mübarek olmasını dileyerek, "Seçimlerden önce; 'ilçede ve Büyükşehirde, bizi birbirimizden ayırmayın' dedik. Sizler de bizi kırmadınız. Bu bölgeden aldığımız oylarla sizlere olan borcumuz kat be kat arttı. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

"Siz görevinizi yaptınız, artık daha çok çalışmak bizim şiarımız olacak" diyen Başkan Gökçek, Altındağ'da yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

YENİ BOYLU AĞAÇLAR DİKİLECEK

Altındağ'a daha boylu ağaçlar dikmek istediklerini kaydeden Başkan Gökçek, "Sonbaharda buradaki mevcut ağaçları Çankaya'da yaptığımız gibi dev ağaçlarla değiştirelim istiyorum. Bu ağaçları da sökerek park ve bahçelere götürelim. Ama istiyorum ki ağaçları sadece yolun ortasına dikmeyelim sağlı ve sollu dikelim. Kaldırımlar dar, hemen kaldırımların arkasında vatandaşlara ait olan arazide de yer belirlensin, oralara dikelim. Böylece Altındağımızı daha güzel hale getirelim" diye konuştu.

"BİR YIL İÇİNDE 72 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ"

Konuşması Altındağlıların "Altındağ seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla sık sık kesilen Başkan Gökçek, Altındağ ilçesine bir yıl içinde yapılan çalışmalardan bazılarını şu şekilde sıraladı:

"Sadece geçen yıl seçimlere kadar Altındağ'ın 75 mahallesinde toplam 72 bin ton asfalt döküldü. Bu 6 metre genişliğinde 172 kilometre yol demektir. 6 kilometre yeni yol açtık, 55 bin metrekare tretuvar yapıldı. 32 bin metrekare bordür döşedik. Altındağ İtfaiye Binası'nı yeniden inşa ediyoruz, tamamlanmak üzere. Siteler esnafına, Mamak esnafına showroom inşa ediyoruz. Onu da bu yıl içinde kısmet olursa tamamlayarak siteler esnafına teslim edeceğiz." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ankara Büyükşehir'den Halk İftarları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement