Android ile Çalışan El Projektörü Touchpico - Son Dakika
Teknoloji

Android ile Çalışan El Projektörü Touchpico

Android ile Çalışan El Projektörü Touchpico

TouchJet firması projektör pazarına farklı bir konsept ile girmeye karar vermiş.

29.07.2014 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TouchJet firması projektör pazarına farklı bir konsept ile girmeye karar vermiş.

Ürettikleri el büyüklüğündeki TouchPico isimli portatif projektör, her türden düz yüzeyi bir ekran haline getirebiliyor. Cihaz aslında içinde mini bir bilgisayar ve Android işletim sistemi olan, 150 lümenlik lambaya sahip ilginç bir tasarım.

TouchPico projektör, 854×480 çözünürlük ile herhangi bir duvara 80 inç TV büyüklüğünde bir görüntü yansıtabiliyor. Her türden Android uygulamasını açabiliyor ve asıl ilginç tarafı, özel algılayıcı kalem ile ekranı aynı tablet gibi kontrol edebiliyorsunuz. Kalemle ekranda, duvarda veya hangi yüzeye yansıttıysanız, yazı yazabiliyor, çizim yapabiliyor veya tıklamalar ile işlemleri yapabiliyorsunuz.

Yansıtılan görüntüde oyun bile oynamak mümkün ama projektörün önüne geçmeden. TouchPico'nun üzerinde HDMI ve VGA video girişleri, bir ses çıkışı bulunuyor. Ayrıca Wi-Fi özelliği ile çeşitli Android cihazlara bağlanabiliyor.

TouchPico'nun seri üretime geçebilmesine gerekli fonun toplanması için şu anda bir IndieGoGo bağış kampanyası var. Kampanyaya katılanlar 309 Dolar'dan başlayan seviyelerde cihazı önsipariş edebiliyorlar. Buraya tıklayıp kampanya sayfasına gidebilirsiniz.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Android ile Çalışan El Projektörü Touchpico - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement