Altındağ'da Su Faturası Ödeme Kolaylığı - Son Dakika
Güncel

Altındağ'da Su Faturası Ödeme Kolaylığı

Altındağ\'da Su Faturası Ödeme Kolaylığı

Bornova Belediyesi Çamdibi, Yeşilova ve Altındağ bölgesinde oturan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak bir hizmet başlattı.

11.11.2014 09:46  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediyesi, Altındağ, Yeşilova ve Çamdibi'nde oturanların ilçe merkezine ya da bankalara gitmesine gerek kalmadan kolayca su faturalarını ödeyebilmeleri için Altındağ Atatürk Kültür Merkezi'nin girişinde İZSU veznesi için yer tahsis etti. Bölgede oturan vatandaşlar, ödemelerini çalışmaya başlayan İZSU veznesinden yapmaya başladı

İZSU ile anlaşarak Altındağ Atatürk Kültür Merkezi'nde tahsilat veznesi açılmasını sağlayan Bornova Belediyesi, bu iş için kullanılacak büroyu 10 yıllığına kuruma tahsis etti. Kültür Merkezi'nin girişinde açılan İZSU tahsilat veznesi hafta içi her gün 08.00-16.00 saatleri arasında hizmet vermeye başladı. Vezne, Çamdibi, Yeşilova, Altındağ ve çevresinde oturan vatandaşlara büyük rahatlık sağladı.

Altındağ Kültür Merkezi'nde açılan İZSU tahsilat veznesinin vatanadaşların işlerini kolaylaştırdığını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,"Vatandaşlarımızın bu bölgede İZSU ödeme veznesi açılması konusunda talepleri vardı. Biz de bunun için en uygun yer olarak Altındağ Atatürk Kültür Merkezi'ni belirledik. Merkezi bir konumda olması ve etkinlikler nedeniyle sık uğranan bir nokta olması nedeniyle Çamdibi, Yeşilova ve Altındağ'da oturanlar için pratik bir çözüm oldu" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Altındağ'da Su Faturası Ödeme Kolaylığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement