Alaplı'da Sinyalizasyon Çalışması - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da Sinyalizasyon Çalışması

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, trafiğin yoğun olduğu Taşbaşı Kavşağı'nda sinyalizasyon çalışması yapılacağını söyledi.

22.04.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, trafiğin yoğun olduğu Taşbaşı Kavşağı'nda sinyalizasyon çalışması yapılacağını söyledi.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ölümlü kazaların yaşandığı Taşbaşı Kavşağı'nda bazı düzenlemeler yapılacağını belirtti.

Taşbaşı mevkisinde kapanan ilçe girişinin, tekrar açılması için Karayolları Genel Müdürlüğü Kastamonu 15. Bölge Müdürlüğüne başvuruda bulunduklarını ifade eden Tekin, şunları söyledi:

"Taşbaşı girişinin kapanmasın ardından, esnaflarımız ekonomik yönden büyük zararlar görmeye başlamıştı. Esnaflarımız mağduriyetini gidermek için başvuruda bulunduk. Önümüzdeki günlerde bölge müdürlüğünden bir heyet gelerek, Taşbaşı mevkisinde incelemelerde bulunacak. Karayolları bu girişi açmazsa, biz kendi imkanlarımızla bu yolu açacağız. Esnaflarımızın ve halkımızın mağduriyetini gidereceğiz. Ayrıca ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşandığı Taşbaşı Kavşağı'na sinyalizasyon lambaları takılması için yaptığımız başvuru sonucunda, o bölgeye trafik lambaları konulacak. Önümüzdeki günlerde bu çalışma başlayacak. Sürücüler o kavşağı daha güvenilir bir şekilde kullanacak." - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Alaplı'da Sinyalizasyon Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement