Aksaray'da Çifte Cinayete 1 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Çifte Cinayete 1 Gözaltı

Aksaray\'da Çifte Cinayete 1 Gözaltı

Aksaray'da birer gün arayla 2 kişinin boğazları ve cinsel organları kesilerek öldürülmesinin ardından geniş çaplı soruşturma sürerken; İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, olayla ilgili adı açıklanmayan bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

26.12.2015 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da birer gün arayla 2 kişinin boğazları ve cinsel organları kesilerek öldürülmesinin ardından geniş çaplı soruşturma sürerken; İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, olayla ilgili adı açıklanmayan bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Geçen Perşembe günü Laleli Mahallesi'nde Mehmetçik İlkokulu Yolu'nda, vatandaşlar yolun kenarında kanlar içinde bir kişinin yattığını gördü. Olay yerine gelen polisler, yerde yatan kişinin, bir süt fabrikasında çalışan evli 26 yaşındaki Kadir Çekiç olduğunu ve boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirledi. Çekiç'in cesedi otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Yapılan otopsisinde ise Çekiç'in cinsel organının da kesildiği ortaya çıktı.

BİR GÜN SONRA İKİNCİ VAHŞET

Dün de Tuzlusu Bölgesi'ndeki çöplük alana moloz döken kamyon şoförü, bir köpeğin insan bedenini parçaladığını fark edip, polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, köpeği güçlükle cesedin başından uzaklaştırdı. Ardından, genç bir erkeğin yine cinsel organı ve boğazı kesilerek öldürüldüğünü tespit edildi. Yapılan incelemede, cesedin İmdat Tayfur Doğan'a ait olduğu belirlendi. Doğan'ın sol bacağında ise kalemle 'Namus için' yazısının bulunması dikkat çekti.

POLİS ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Çekiç ile Doğan'ın kesilen cinsel organlarının cesetlerinin yanında olmaması ve öldürülüş şekillerinin aynı olması üzerine iki cinayetin birbiriyle bağlantısı olduğu üzerinde duran polis ekipleri çalışma başlattı. Boğazı ve cinsel organı kesilerek öldürülen Kadir Çekiç, bugün merkeze bağlı Çekiçler Köyü'nde toprağa verilirken, İmdat Tayfur Doğan'ın ise otopsi için Adli Tıp Kurumu'nda olduğu öğrenildi.

1 KİŞİ GÖZ ALTINDA

Aksaray'da üst üste meydana gelen iki cinayet halk arasında tedirginlik yarattı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirterek cinayetlerle ilgili adı açıklanmayan bir kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Aslan, "Bu cinayetler ile ilgili 1 kişi gözaltında alındı. Sorgulaması devam ediyor. Bütün delillerin ve taşlar yerine oturdu. En kısa sürede kamuoyu ile gerekli bilgiyi paylaşacağız" dedi. - Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Çifte Cinayete 1 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • aksaray viyana: Olen gencler nereli...bence tek kisinin yapacagi cinayet degil.bir kac kisi yapmislardir. 1 0 Yanıtla
  • senem: Allah senin bin türlü belani versin sen de evlat acisiyla yan 1 0 Yanıtla

Advertisement