Akbem, Çocukları Geleceğe Taşıyor - Son Dakika
Yerel

Akbem, Çocukları Geleceğe Taşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) yaz kurslarında 3 bin 48 çocuk, 24 branşta eğitim alıyor.

11.07.2015 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) yaz kurslarında 3 bin 48 çocuk, 24 branşta eğitim alıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı AKBEM'in yaz kursları yoğun ilgi görüyor. Meltem, Çaybaşı, Altındağ, Aksu, Varsak, Döşemealtı, Altınova, Kepezaltı, Yeni Mahalle ve Milli Egemenlik olmak üzere 10 merkezde hizmet veren AKBEM'in yaz kurslarından 3 bin 48 çocuk faydalanıyor. Kurslara katılan 8 -14 yaş arasındaki öğrenciler, hem öğreniyor hem eğleniyor.

AKBEM'de kültür ve sanat kurslarıyla kişisel gelişimlerine katkı sağlayan çocuklar, Türkçe, matematik, İngilizce, fen, teknoloji, bilgisayar, bağlama, keman, satranç, bale, gitar, tiyatro, modern dans, halk oyunları, drama, resim, hızlı okuma, görsel sanatlar, origami, bez bebek, yaratıcı drama, heykeltıraş, değerler eğitimi ve Kur'an-ı Kerim derslerinden faydalanıyor.

AKBEM Koordinatörü Hatice Özkan, çocukların daha yararlı bir zaman geçirmelerine yardımcı olmak istediklerini belirtti. Kursların yaz-kış devam ettiğini ifade eden Özkan, öğrencilere rehberlik hizmeti de verdiklerini bildirdi. Özkan, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına öncelik tanıdıklarını kaydetti.

Kurslara katılan Batuhan Furkan Karaer, bir yandan okuldaki derslerini tekrar ettiğini, diğer yandan da kültürel etkinliklerle eğlendiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akbem, Çocukları Geleceğe Taşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement