Ak Partili Adnan Yılmaz, Net Konuştu - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Adnan Yılmaz, Net Konuştu

Ak Partili Adnan Yılmaz, Net Konuştu

Çiğli yerel siyasetinin etkili ismi AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, kendi dönemlerinde Çiğli’nin proje zengini olacağını söyledi.

26.03.2014 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli yerel siyasetinin etkili ismi AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, kendi dönemlerinde Çiğli'nin proje zengini olacağını söyledi. Çiğli'yi baştan aşağı yenileyeceğini söyleyen Yılmaz, "Diğerlerinin hayal bile edemediklerini Çiğli'ye biz kazandıracağız. Çiğli iş bilmezlerin değil, hizmet getirenlerin yönetiminde olacak" dedi.

Seçime sayılı günler kala sahadaki temposunu koruyan, aylar süren seçim çalışmalarını son güne kadar sürdüreceğini ifade eden AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, yönetime geldiğinde ilçenin tüm sorunlarını çözecek projelerinin olduğunu belirtti. Yılmaz, kendi dönemlerinde Çiğli'ye yapacağı projelerinden bahsetti.

ÇÖP SORUNU ÇÖZÜLECEK

Projelerini çeşitli başlıklar altında Çiğlililerle paylaşan Adnan Yılmaz, Çiğli'nin çöp sorununa dikkat çekti. Yılmaz, "Yönetime geldiğimizde yapacağımız ilk işlerden biri olarak Harmandalı Çöp Depolama alanı sorununu ortadan kaldırmak. Çiğli'yi çöpe mahküm eden yönetimden hesap sormak. Bu soruna artık dur diyeceğiz. Daha önce de söyledim, şimdi de söylüyorum. Bu sorunu 6 ay içinde çözemezsem istifa edeceğim" dedi.

İSTİHDAM SAĞLANACAK

İzmir'de işsizlik oranının yüksel olduğu ilçelerden olan Çiğli'de bu sorunun tarih olacağını belirten AK Partili Yılmaz, "Sanayicilerimizle anlaşmalar yaparak işsizlikle alakalı tüm konuları kendileriyle konuşup değerlendirmeler yapacağız. Bundan sonra vatandaşlarımız, diğer sanayi bölgelerine göç etmeyecek. Öngörümüz şudur ki, yönetime geldiğimizde ilk etapta 20 bin kişiyi istihdam edeceğiz" diye konuştu.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Çiğli'nin iki yakasının bir araya getirilerek trafik sorununun çözüleceği müjdesini veren Yılmaz, "Anadolu Caddesi'nin acil olarak düzeltilmesi gerekiyor. Burada trajik akmıyor. Sorunu biz çözeceğiz. Deniz tarafına yapacağımız yatırımla birlikte iş potansiyeli artacak ve bu bölge, turizm açısından önemli bir konuma gelecek. Burada açacağımız kanallarla birlikte insanlar teknelerle Karşıyaka, Göztepe, Balçova ve Güzelbahçe tarafına geçiş sağlayabilecek" ifadelerinde bulundu. Çiğli sahili için İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın çok güzel bir projesi olduğunu söyleyen Yılmaz, ayrıca botanik bahçelerinden mesire alanlarına kadar birçok tasarının kendi dönemlerinde hayata geçirileceğini belirtti.

KADINLARIN TEMSİL ORANI ARTACAK

Çiğli'de kadınların temsil oranının artacağını da belirten Yılmaz, "24 saat danışmanlık hizmetiyle birlikte, şiddet gören kadınlarımızı ve çocuklarımızı sığınma evlerinde koruyacağız. Ayrıca, aile danışma merkezi kurarak, onlara psikolojik destek vereceğiz. Çiğli'de kadınlarımızın temsil oranını yükselteceğiz. Düşünce sisteminin önünde engel bırakmayarak birlik ve beraberlik projeleri geliştireceğiz" şeklinde konuştu.

SAĞLIK VE EĞİTİM

Yılmaz konuşmasının devamında sağlık ve eğitim konularında projelerini de şöyle anlattı:

"400 yataklı TOKİ Devlet Hastanesi, 680 yataklı kapasiteye çıkartıldı. Önümüzdeki dönemde açılacak olan bu hastane, yaklaşık 2 bin kişiye istihdam yaratacak. Ayrıca Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin yanına Belediye Sarayını inşa etmek istiyoruz. Bunun yanı sıra Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimlik Fakültesi'nin yapımı için de ciddi yatırımlarımız var. Burası, yaklaşık 600 kişinin tedavi gördüğü bir yer konumuna geldi. elbette bunlarla yetinmeyeceğiz. Çiğli AK belediyecilik öncülüğünde kabuk değiştirecek, hızla gelişecek. Yetki verin, gerisini düşünmeyin. Çiğli'yi tüm dertlerden kurtarayım." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Adnan Yılmaz, Net Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement