AK Parti Sakarya Milletvekili Yavuz'dan Aa'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya Milletvekili Yavuz'dan Aa'ya Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

22.04.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Anadolu Ajansı (AA) Sakarya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yavuz, yaptığı konuşmada, seçim hazırlıklarının yoğun geçtiğini söyledi.

Geçmişte milletvekillerinin seçim sürecinde halkla buluşmaya giderken tedirginlik yaşadığını anlatan Yavuz, "Çok şükür böyle bir iktidarın milletvekili adaylarıyız. Biz çok sıcak, samimi, içten kabul ediliyoruz, bunun keyfini yaşıyoruz"  dedi.

Yavuz, Sakarya'da son yapılan anketlerin AK Parti'nin kentten 7 milletvekili çıkartmaya çok yaklaştığını gösterdiğine işaret ederek şunları kaydetti:

"Partimizin iktidarından önce Sakarya'da hizmet yapılmamış. Bizden önce ne Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ne Karasu, Kocaali ve Akyazı devlet hastaneleri, ne toplum sağlığı merkezleri, ne de ağız diş sağlığı merkezi vardı.  Böyle baktığınızda hiçbir şey yokmuş. Sakarya sosyo-ekonomik gelişmişlik düzeyi anlamında 23. sıradan 18. sıraya çıktı. Yeni bir ölçüm yapıldığında inşallah ilk ondaki yerimizi alacağız, hedefimiz bu. Bu istikamette çalışmalarımız sürüyor."

Geçmiş istikrarsız dönemleri geride bırakmak için başkanlık sistemine odaklandıklarına işaret eden Yavuz, "Anayasayı değiştirmek ve başkanlık sistemine geçmek istiyoruz. Bunu da halkımıza anlatıyoruz" ifadesini kullandı.

AA Sakarya Bölge Müdürü Cemal Coşkun da ajansın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve partililer de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya Milletvekili Yavuz'dan Aa'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement