AK Parti Myk'da Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Politika

AK Parti Myk'da Devir Teslim Töreni

AK Parti Myk\'da Devir Teslim Töreni

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu’nda (MYK) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki görevini Abdulhamit Gül’den devraldı.

14.09.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki görevini Abdulhamit Gül'den devraldı.

Ak Parti MYK'da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Mehmet Özhaseki, Ak Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen törenle görevi Abdulhamit Gül'den devraldı. Gül, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Çok değerli belediye başkanlığı yapan ve siyasette üstün başarılar gösteren çok değerli arkadaşımız Mehmet Özhaseki Beye büyük bir memnuniyetle bu görevi tevdi edeceğim. Gerçekten çok isabetli bir atama oldu. Biz daha önce Menderes Türel Bey'den görevi almıştık. Yaklaşık 1,5 yıla yakın bu görevi üstlenmeye çalıştık. Tabi Ak Parti'nin bu günlere gelişinin başarısının temelinde yerel yönetimlerdeki başarısı yatıyor" şeklinde konuştu.

"YEREL KALKINMANIN BİRİNCİ DİNAMİĞİNİN DOĞRUSU BELEDİYELER OLDUĞUNA İNANIYORUZ"

Görevi devralan Özhaseki ise şunları söyledi:

"Yıllardır bu görevi layıkıyla ve hakkıyla yerine getirdi. Zor günlerde doğru kararlar vererek partimizin yüz akı oldular. Daha öncesinde Menderes Türel Bey, daha öncesinde görev yapmış arkadaşlarımızın hepsi Ak Parti'de yerel yönetimler konusunda ellerinden geleni yaptılar. Bugünlere kadar bayrağı taşıdılar inşallah bende bundan sonra ülkemize faydalı olmaya gayret edeceğim. Yıllardır belediye başkanlığı yaptım. Yerel yönetimler konusunda birazda olsa tecrübem var. Onları tüm partili arkadaşlarımızla tüm belediyelerle paylaşmaya çalışacağım. 94'te başlayan benim belediye başkanlığım bugüne kadar sürdü. Bugünleri hatırladığımda şunu çok net söyleyebilirim; daha öncesinde Türkiye'de hakim olan ideolojik kamplaşma ve belediyeciliğin yapıldığı bir ortamda insanlar hizmete muhtaçtı. Ama o günden başlayan bizim misyonumuzun bu belediyecilik hareketi bugünlere kadar üst üste koyarak taçlanarak geldi. İnşallah bundan sonrada güzel hizmetler yapmayı Cenab-ı Hak bizlere nasip eder diye bende temennide bulunuyorum. Allah beni de arkadaşlarımı da mahcup etmesin. Biz sadece belediyeciliği yol yapmak, su getirmek, yeşil alan yapmak gibi de görmüyoruz. Bunun dışında bir takım fonksiyonları da yüklüyoruz. Yerel kalkınmanın birinci dinamiğinin doğrusu belediyeler olduğuna inanıyoruz. Böyle bir bilinçle bundan sonrada hareket edeceğiz."

Konuşmaların ardından Gül ve Özhaseki birbirlerine çiçek takdim ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Myk'da Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement