AK Parti Kars İl Başkanlığı'ndan Bayırbucak Türkmenlerine Anlamlı Yardım - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kars İl Başkanlığı'ndan Bayırbucak Türkmenlerine Anlamlı Yardım

AK Parti Kars İl Başkanlığı\'ndan Bayırbucak Türkmenlerine Anlamlı Yardım

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nca Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyasında toplanan gıda ve giyim malzemelerini taşıyan TIR’lar yüklenerek bölgeye gönderildi.

21.01.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars İl Başkanlığı'nca Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyasında toplanan gıda ve giyim malzemelerini taşıyan TIR'lar yüklenerek bölgeye gönderildi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Sosyal Politikalar Başkanlığı ve partililerle birlikte Bayırbucak Türkmenleri için toplanan yardım paketlerini TIR'lara birlikte yüklediler.

Adem Çalkın, "Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun talimatlarıyla, Sosyal Politikalar Başkanlığımızın tertiplediği, Genel Merkezin, bizim de Kars İl Başkanlığı olarak bütün ilçe teşkilatlarımızla beraber, belediye başkanlıklarımızla beraber tertiplediğimiz Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyamıza şehrimizde çok büyük bir ilgi gördük. Ben bu vesile ile bütün Karslı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Kadirşinaslıklarını bir kez daha göstermiş oldular. Elhamdülillah gördüğünüz gibi TIR'larımızı yüklüyoruz. Allah'ın izniyle biraz sonra yolcu edeceğiz. Bu anlamda yardım eden bütün teşkilatlarımız başta olmak üzere bütün Karslı hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

"KARS'TAN BAYIRBUCAK'A 80 BİN TL'LİK YARDIM"

Yaklaşık 80 bin TL'lik yardım topladıklarını ifade eden Başkan Adem Çalkın, "Tahminlerime göre 70-80 bin TL'lik bir yardım oldu. Hep kaliteli malzemeler, insanlarımız hep alış-veriş merkezlerinden almışlar. Gıda maddelerini kendimiz görerek aldık. Tıbbi yardımlarda dahil, kuru bakliyat olsun, bunların hepsini aldık. İnşallah yerlerine ulaştıracağız" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanlığı'nca başlatılan, Sosyal Politikalar Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Dağıstan Halitoğlulları tarafından yürütülen Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasına kısa sürede Karslılar yoğun ilgi gösterdi. Yardım kampanyası kapsamında giyimden, kuru bakliyata, kişisel bakımdan tıbbi malzemelere toplanan yardım malzemeleri TIR'lara yüklendi. Yüklenen malzemeler bugün Kars'tan bölgeye gönderilecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Parti Kars İl Başkanlığı'ndan Bayırbucak Türkmenlerine Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement