AK Parti Hasköy İlçe Başkanlığı Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Hasköy İlçe Başkanlığı Kongresi

AK Parti Hasköy İlçe Başkanlığı Kongresi

Muş’un Hasköy ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı.

22.01.2015 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Hasköy ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı.

Hasköy Kur'an Kursu konferans salonunda yapılan kongreye AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş eski Belediye Başkanı Necmettin Dede, AK Parti İl Başkanı Halis Saltık, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Abdurrahim Özarslan, ilçe ve belde belediye başkanları, partililer ve Hasköylüler katıldı. Kongrenin açılışının yapılmasının ardından konuşan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, hizmet için siyaset yaptıklarına vurgu yaparak, "Bizler bir dava adına siyaset yapıyoruz. Bizler kendi kimliğimizi öne çıkararak siyaset yapmadık, yapmayacağız. Biz göreve başladığımız gün 'Ortak akıl, birlikte yönetim ve ideal bir şehir' inşa etmek adına hizmet yapıyoruz. Hasköy ve Korkut ilçe belediye başkanlarımız da benim gibi düşünüyor ve geleceği inşa etmek adına ortak akıl oluşturuyoruz. Bu anlamda Hasköy'ün bizim ve partimiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim. Bizler sizlere hizmetkar olmak için o koltuklara oturduk. Bugün burada görünen bu birliktelik bizleri 2015 yılında daha ileri seviyelere taşıyacaktır" diye konuştu.

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık ise, Hasköy'ün kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Işık, "Ben milletvekili olduğum dönem özellikle Hasköy ilçesine ayrı bir önem verdik. Bundan önceki dönemde belediye başkanı ilk yıllarında başka partili olmasına rağmen Ankara'ya geldiğinde kendisi ile bakanlıklara gidip Hasköy için bir şeyler talep ettik. İlçenin girişindeki yol ile ilçe merkezine yapılan yol için ben 2 defa Van'a gidip Karayolları Bölge Müdürü ile görüştüm" dedi.

Hasköylülerin AK partiye gönül vermiş insanlar olduğunu ifade eden Işık, "Biz Hasköylü bütün kardeşlerimizi yürekten AK Partili bildiğimiz için diğer milletvekili arkadaşım Muzaffer Çakar ile birlikte Hasköy için elimizden gelini yaptık yapmaya da devam ediyoruz. İlçenin özellikle alt yapı sorununun giderilmesi için gerekli ödeneğin aktarılmasına katkı sağladık. Yeni belediye başkanımızla birlikte de ilçeye kapalı spor salonu ile yeni hastane yapılması için bazı girişimlerde bulunduk. Bu taleplerimiz de 2015 yatırım programına alındı. Ayrıca Korkut ile Hasköy ilçesinin şehir girişlerinin yeniden yapılması için Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüştük. Yatırım programında olmamasına rağmen bunu da yatırım programına aldık. Bizim için Hasköylü her bir birey hizmetin en iyisine layıktır. Bizler sizlere ne kadar hizmetkarlık yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Çünkü AK Parti kurulduğu günden buyana bütün onurlu duruşları sergilediniz" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından seçime gidildi. Delegelerin tamamının oylarına alan Fırat Özkan, AK Parti Hasköy İlçe Başkanlığı'na seçildi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Hasköy İlçe Başkanlığı Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement