AK Parti Adayı Aydın, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Aydın, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Adayı Aydın, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

Seçim çalışmalarını ağırlıklı olarak Manavgat ve Alanya’da yoğunlaştıran AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, Antalya’nın kuzey ve batı ilçelerini ziyaret etti.

21.05.2015 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını ağırlıklı olarak Manavgat ve Alanya'da yoğunlaştıran AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, Antalya'nın kuzey ve batı ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın Gazipaşa, Gündoğmuş, Akseki, İbradı ve Serik'te çalışmalarda bulundu. Son olarak Antalya'nın en batısında yer alan Kaş ilçesinde seçim çalışmasını yürüten İbrahim Aydın, bir günde 12 mahalleyi ziyaret etti.

Aydın'a, Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Milletvekili adayı İbrahim Türkiş ve Kaş İlçe Teşkilatı üyeleri de eşlik etti. İbrahim Aydın, Kaş programı kapsamında Yeniköy, Gökçeören, Hacıoğlan, Sarıbelen, Bezirgan, İkizce, İslamlar, Üzümlü, Çayköy, Çavdır, Palamut ve Kınık mahallelerini ziyaret etti. Gittiği yerlerde bölge sakinleriyle bir araya gelen Aydın, vatandaşların sorunlarını dinledi. Aydın, "Antalya'nın bir doğusunda bir batısındayız. Bir gün Kumköy ve Side sahilinde diğer gün Beşkonak'ta Torosların eteklerindeyiz. Antalya kazan biz kepçe, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gidilmedik köy, çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmayacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Aydın, İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement