Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Koordinatörlüğünde 'Roman Çalıştayı' Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Koordinatörlüğünde 'Roman Çalıştayı' Düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Koordinatörlüğünde \'Roman Çalıştayı\' Düzenlendi

İstanbul Roman Dernekleri Federasyonu ve İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde ‘Roman Çalıştayı’ düzenlendi.

13.02.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Roman Dernekleri Federasyonu ve İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde 'Roman Çalıştayı' düzenlendi.

'Roman Çalıştayı', Türkiye'nin birçok il ve ilçesinden yaklaşık 40 roman dernek ve federasyon üyelerinin katılımıyla 7 - 8 Şubat 2015 tarihlerinde İstanbul WOW Otel'de gerçekleştirildi. İstanbul Roman Dernekleri Federasyonu ve İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen çalıştayda eğitim, sağlık, ayrımcılık, konut, istihdam ve uyuşturucu ile mücadele gibi konular ele alındı. 2 gün süren çalıştayda sorunları ve çözüm önerilerini sıralayan roman dernek temsilcileri oldukça verimli bir çalışmaya imza attıklarını bildirdi.

Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'nden yetkililerinde katılımın olduğu çalıştaya ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin ve ünlü müzisyen Kobra Murat da katıldı. Öte yandan İstanbul Roman Federasyonu yetkilileri önümüzdeki günlerde çalıştayın sonuç raporunu bildirmek için hazırlıklarına devam ettiklerini bildirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Koordinatörlüğünde 'Roman Çalıştayı' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement