Afyonlu Berberlerin Tur Otobüsü Devrildi: 13 Ölü, 33 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Afyonlu Berberlerin Tur Otobüsü Devrildi: 13 Ölü, 33 Yaralı

Afyonlu Berberlerin Tur Otobüsü Devrildi: 13 Ölü, 33 Yaralı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta- Antalya karayolunda 13 berber ve kuaförün yaşamını yitirdiği otobüs kazasından yaralı kurtulanları ziyaret etti.

14.09.2014 22:15  Güncelleme: 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan YARALILARA ŞOFÖRÜ SORDU

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta- Antalya karayolunda 13 berber ve kuaförün yaşamını yitirdiği otobüs kazasından yaralı kurtulanları Isparta'daki hastanelerde ziyaret etti. İlk olarak Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne geçen Bakan Eroğlu, Göğüs Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi gören Soner Gündüz'ü ameliyathane önlüğü giyerek ziyaret etti. Ardından Isparta Devlet Hastanesi'ne geçen Bakan Eroğlu burada da yaralılar Mustafa Özcan, Mustafa Akyel, Adem Bozkuş ve İsmet Bozkuş'u ziyaret edip acil şifa dileklerinde bulundu.

Isparta Devlet Hastanesi'nde tedavi gören tüm yaralılara önce sağlık durumlarını soran Bakan Eroğlu, ardından şoförün uyuyup uyumadığı ile kazanın nasıl meydana geldiğini hatırlayıp hatırlamadıklarını sordu. Yaralılardan Mustafa Akyel otobüsün sağ sol yaptıktan sonra kontrolden çıkıp devrildiğini hatırladığını onun dışında bir şey hatırlamadığını söyledi. Diğer yaralılar ise kaza anında uyuduklarını söyledi.

ŞOFÖRÜN ŞEKER HASTASI OLDUĞU TAHMİN EDİLİYOR

Yaralıları ziyaret sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Bakan Eroğlu, "Hastalarımızın tamamını ziyaret ettim. Hayati tehlike taşıyan yaralımız yok. Taburcular da var. Buradaki hastalarımızın da Afyonkarahisar'a nakli yapılacak. Trafikte sıkı bir denetim gerekiyor. Belki şoförlerin de zaman zaman sağlık kontrolünden geçmesi gerekiyor. Otobüs şoförünün şeker hastası olduğu tahmin ediliyor. Şu anda zaten Burdur Cumhuriyet Savcılığı gerekli takibatı yapıyor" dedi. Bakan Eroğlu daha sonra Isparta'dan Afyonkarahisar'a hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonlu Berberlerin Tur Otobüsü Devrildi: 13 Ölü, 33 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement