Adrenalin Dolu Bir Kaykay Sergisi: Tour By Vans II - Son Dakika
Güncel

Adrenalin Dolu Bir Kaykay Sergisi: Tour By Vans II

Kaykaylarıyla beraber Likya Yolu'nu 20 günde arşınlayan Vans Türkiye Kaykay Takımı'nın güncelerini anlattığı fotoğraf sergisi, 6 -21 Aralık tarihleri arasında Anadolu Yakası'nda Bant Mag. sergi alanında olacak.

13.12.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaykay sporunu sevdirmek ve daha geniş kitlelere tanıtmak amacıyla kurulan takım, Dalaman, Fethiye, Kaş, Finike, Kumluca ve Kemer bölgelerinde gerçekleştirdiği tur ile 7'den 70'e herkesin ilgisini çekti. Bu lokal spotlarda yer alan köylerden yürüyüş yollarına, kat kat merdivenlerden daracık sokaklara kadar tarihi mekanlarda bile kaykaylarını süren grup, yaşadıklarını fotoğraflarla meraklılarına anlatıyor.

Türkiye'nin en iyi kaykacıları arasında gösterilen Cenk Kulioğlu, Can Uzer, Yiğit Akbıyık, Ali Osman Ensar ve Alper Çanakçı'dan oluşan ekip, sergi kapsamında bölge tanıtımına da katkı sağlamayı hedefliyor. Özellikle köy çocuklarının kaykayla tanışmasını vurgulayan Tour by Vans II'nin fotoğraf sergisi, hem kaykay tutkunlarını hem de bu spora gönül vermiş olanların dikkatini çekecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adrenalin Dolu Bir Kaykay Sergisi: Tour By Vans II - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement