Adil Gür: Türkiye 15 Yıldır Böyle Bir Seçim Yaşamadı - Son Dakika
Güncel

Adil Gür: Türkiye 15 Yıldır Böyle Bir Seçim Yaşamadı

Konuk olduğu programda 2015 Genel Seçimleriyle ilgili çarpıcı tespitlerde bulunan Adil Gür, "7 Haziran akşamı göreceğiz. Türkiye 15 yıldır böyle seçim yaşamadı" dedi.

21.04.2015 10:52  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CNN Türk ekranlarında konuk olduğu 'Her şey Dahil' programında 7 Haziran seçimleri masaya yatırıldı. CHP'nin seçim vaadlerinin konuşulduğu programda sokaktaki vatandaşın 'kaynak tartışmasıyla' ilgilenmeyeceğini belirten Adil Gür "Burada önemli olan seçmene güven vermek, seçmeni ikna etmek" dedi.

"BU VAATLER 10 PUAN GETİRMEZ"

CHP'nin ekonomi eksenli vaatlerinin öyle beklendiği gibi yüksek bir oy kazandırmayacağını belirten Adil Gür, seçime 50 gün kala iktidar partisinin de ekonomi odaklı seçim kampanyalarına yöneleceğini söyledi.

Ortadaki seçim vaadlerinin bir siyasi partiye 10 puan kazandırmayacağını belirten ünlü anketçi "Kim seçmeni daha fazla ikna ederse o partinin oylarına bir yansıması olacaktır. Ama şunu kimse beklemesin. Bu vaatler bir siyasi partiye 10 puan oy kazandırmaz, 10 puan da kaybettirmez. Bunun temel nedeni kutuplaşma. Çünkü seçmen duymak istemediği şeyleri duymuyor." dedi.

"TÜRKİYE 15 YILDA BÖYLE SEÇİM YAŞAMADI"

Türkiye'nin son 15 yılda böyle bir seçim yaşamadığını belirten Adil Gür , '1 puanın' bile herşeyi değiştirebileceğini belirtti. Adil Gür, "1 puan önemsiz mi. Bu seçim o kadar önemli ki... Bir iki puanın bu kadar değerli olduğu son 15 yılda hiçbir seçim yaşamadık. Ne demek istediğimi 7 Haziran akşamı anlayacağız.' dedi.

Adil Gür: Türkiye 15 Yıldır Böyle Bir Seçim Yaşamadı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Adil Gür: Türkiye 15 Yıldır Böyle Bir Seçim Yaşamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (55)

  • misafir34: Tüm samimiyetimle söyluyorum CHP ye hiç oy vermedim bu seçimde verecem. 32 28 Yanıtla
  • Milletin seçimi: Her zamanki gibi yine AK PARRRRTİİİ. Allah'ın izniyle. 14 39 Yanıtla
  • adam: koalisyon niçin ülkenın çökuşü oluyormuş tek parti iktıdarında kontrolsuz soygun vurgun olur koalısyonlarda biri öbürunu denetler ve belli kişiler e rant engellenıp ülkenin ve tüm toplumun ortak menfaatleri dikkate almak zorunda kalırlar. koalisyon turkıyeye en uygun model. turkiyeye allah tek başina iktıdarlardan korusun turku 33 12 Yanıtla
  • şehirli: Seksen yılda yapılanları sekiz yılda sattınız neden 41 4 Yanıtla
  • ANKANKANK: OYLAR CHP'YEEEEEEEE 27 16 Yanıtla
  • BİTLİS TATVAN: BU KADAR HIRSINIZ OLDUĞU ÜLKEDE CHP BİR ŞANSI HAKEDİYOR. . . 32 10 Yanıtla
  • KABUS BİTECEK: 7 Haziran Akşamı Türk Milleti adına kabustan uyanacağımız gün olacak Allah'ın izni ile, Ak parti zulmü son bulacak, 8 Hazirana yeni bir diriliş ile uyanacağız. . . 26 13 Yanıtla
  • ..: arkadaslarr kaynak olayını soyle açıklamak ısterım butçe den 100 de 2, 5 oynama 30 mılyar lıraya falan tekabul edıyor. kı her hukumetın bu kadar oynama yetkısı vardır. chp nın tum vaadları ortalama 50 mılyar cıvarı tutuyormus, vaadların hepsını bır anda yapamayacagı ıcın ılk etapta asgarı ucret ve bayramlarda verılecek para olayı. . bu ıkısıne kaynak ılk anda rahat yetıyor zaten. . ısrafı onleme, makam araçlarını azaltma falan fılan bunları soylemıyorum bıle. . onemlı olan bastakılerın sızın mutlulugunuzu ıstemesı. . yoksa omur boyu komur makarnaya talım edersınız. . 10 28 Yanıtla
  • Türk: Tek çare MHP 30 7 Yanıtla
  • bilecikli: Oylar MHP ye 18 18 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement