Adapazarı'nda Yeni Mahalleler Asfalta Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Adapazarı'nda Yeni Mahalleler Asfalta Kavuşuyor

Adapazarı\'nda Yeni Mahalleler Asfalta Kavuşuyor

Adapazarı Belediyesi, 2015 yılının asfalt sezonunu Poyrazlar Mahallesinde başlattı.

20.07.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi, 2015 yılının asfalt sezonunu Poyrazlar Mahallesinde başlattı. Asfalt çalışmasıyla birlikte şehrin birçok noktasında kilitli parke, yol açma, yama işlemleri eşzamanlı olarak start aldı.

Adapazarı Belediyesi, 2015 yılının asfalt sezonuna Poyrazlar, Demirbey ve Kömürlük Mahalleleri başta olmak üzere 28 mahallede devam edecek. Asfalt çalışmasıyla birlikte şehrin birçok noktasında kilit parke, yol açma, kısmi kaplama çalışması eş zamanlı olarak start aldı. Adapazarı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bahar döneminin gelmesi ile birlikte Poyrazlar Mahallesi başta olmak üzere ilk etapta 28 Mahallede asfalt sezonunu açarak asfalt serim işlerine başladı.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Dişli, "Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen köylerde hizmetlerimiz devam ediyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda yeni mahallelerimizde özellikle acil ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak asfalttan parkeye, çocuk parklarından spor sahası yapımına kadar pek çok alanda Adapazarı Belediyesi olarak hizmet götürmeye çalıştık. Bugün bu çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz Adapazarı'nda yaşayan tüm hemşerilerimize hizmet götürmek. Bu hedef doğrultusunda köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizde de şehir standartlarına ulaşmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla belediyemizin 28 mahallemize asfalt hizmetlerinizi sunuyoruz.28 yeni mahallemizde yapılacak olan çalışmalarımıza gerek ekipman gerekse personel olarak hazır durumdayız. En kaliteli ve en iyi hizmeti canla başla çalışarak Adapazarı'mızın her yerine hizmet götürüp, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırma gayreti içindeyiz" dedi.

Belli bir plan ve bütçe dahilinde hizmetlerimizi Adapazarı'nın dört biryanına yaymaya çalışıyoruz ifadeleriyle sözlerine devam eden Başkan Dişli," İhtiyaca ve nüfus yoğunluğuna göre mahallelerimizin bazılarına spor sahaları bazılarına da çocuk parkı çalışmalarımız devam ediyor. Yepyeni yollarıyla bambaşka görünüme kavuşacak mahallelerimizde aralıksız olarak sürecek çalışmalarla modern ve bambaşka bir görünüme kavuşturuyoruz.2015 yılında toplamda 87 milyon ton asfalt serimi yapacağız. Çalışmalarımızın hız kesmeden devam edeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyor, yapılan bu çalışmanın mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 83 mahalle ve 263 bin vatandaşımız için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz " şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı'nda Yeni Mahalleler Asfalta Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement