Otobüs Şoförünün Hayat Kurtarma Çabası Yetmedi - Son Dakika
3. Sayfa

Otobüs Şoförünün Hayat Kurtarma Çabası Yetmedi

Otobüs Şoförünün Hayat Kurtarma Çabası Yetmedi

Adana'da bindiği belediye otobüsünde fenalaşan madde bağımlısı 26 yaşındaki Çağlar Sevim, otobüs şoförünün yoğun gayretine rağmen kurtarılamadı.

06.02.2016 11:04  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da madde bağımlısı 26 yaşındaki Çağlar Sevim, bindiği belediye otobüsünde fenalaştı. Bir kadının uyarısı üzerine şoför 28 yaşındaki Adem Çermek, otobüsü güzergahtan çıkarıp yolcularla birlikte hastaneye kadar götürdü ancak yüksek dozda uyuşturucu kullanan Sevim kurtarılamadı.

BAŞI ÖNE DÜŞTÜ

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Otobüs İşletmesi'nde 5 yıldan beri çalışan Adem Çermek, Abdioğlu Mahallesi'nden kent merkezine dönüşe geçti. Çermek, yönetimindeki belediye otobüsüne bir kaç durak sonra Çağlar Sevim bindi. Ayakta durmakta zorlanan genç, orta kapının yanındaki koltuğa oturdu. Bir süre sonra da başı öne düştü.

"OĞLUM ŞU GENÇ BAYGIN DURUYOR"

Merkez Park'a kadar gelen Çermek, bedensel engelli bir yolcuyu indirmek için orta kapıyı açtı, bu sırada otobüsteki bir kadın, "Oğlum şu genç baygın duruyor, bir kontrol etsene" diye uyardı. Yolcunun uyarısı üzerine Çağlar Sevim'in nefesini kontrol eden Çermek, gencin nabzının düşük olduğunu fark etti. Otobüsteki yolcuların arasından koşarak şoför koltuğuna oturan Çermek, güzergahından çıkıp, Fuzuli Caddesi'ne girdi. Önünde giden araçları korna çalarak uyaran Adem Çermek, baygın genci Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü.

KURTARILAMADI

Otobüsten inip, acil servisten getirdiği sedyeye Çağlar Sevim'i yatıran Çermek, sağlık görevlilerine teslim etti. Acil serviste kalp masajı yapılan Sevim, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Yüksek dozda uyuşturucu aldığı belirlenen Sevim'in cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı, polis soruşturma başlattı.

Otobüsün güvenlik kamerasına yansıyan gencin öldüğünü öğrenen şoför Adem Çermek, o anları anlattıktan sonra, "Keşke kurtarabilseydim" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Otobüs Şoförünün Hayat Kurtarma Çabası Yetmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • :~: O NASIL BİR HASTANE ACİL SERVİSTEN ŞÖFÖR GİDİP SEDYEYİ ALIYOR HASTA BAKICIMI TEMİZLİK GÖREVLİSİ Mİ NE CIKIYOR BIDE GÜVENLİK HASTAYA MÜDAHALE EDEN BI SAĞLIK PERSONELİ GÖREMEDİM BEN MI YANLIS GÖRDÜM ŞÖFÖR DAHA ÇOK KOŞTURDU 13 0 Yanıtla
  • Yetkin: içmeyin olm şu zıkkımı.efendice rakı bira için.yazık olmuş 4 6 Yanıtla
  • sorgulayan: Gebersin diyen asalak beyinsizler yaşadığımız zamanda heran senin çocuğun katdesinde maddeye düşebilir aynı durum seninde başına gelebilir o yüzden suçu maddeyi kullanan gence atacagnza onlara bunu dayatan uyuşturucuyu bu denli yaygnlastranlara sitem etmek daha akıllıca olur kanımca 7 0 Yanıtla
  • Hkn: Bi ambulans çağır mubarek sen kahraman lık yapcam diye 40 kiyi tehlikeye atmışın haberin yok 1 5 Yanıtla
  • serdar: ya arkadaşım. içerden güvenlikçi çıkıyor. ama hemşire cart curt çıkmıyor. arkadan beyaz giymiş bir hıyar çıkıyor elini kaldırıp haa buraya getirin der gibi hareket çekiyor. ya bu hastane çalışanlarının "bazıları" neden böyle umarsız/duyarsız. sonra bizi dövüyorlar. bizi öldürüyorlar. ulan be yurtdışında hayvanları ambulans ile kaldırıp götürürlerken bizim düştüğümüz hale bak. HA bu arada uyuşturucu içenide allah ıslah etsin. görüyoruz sonlarını neler olduğunu. 5 0 Yanıtla
  • cahil nickli mal: mal herifsin mal 0 1 Yanıtla
    amatör yorumcu: mal sensin malll 1 0

Advertisement