Adana'daki Polis Aracına Yönelik Molotofkokteylli Saldırı - Son Dakika
Güncel

Adana'daki Polis Aracına Yönelik Molotofkokteylli Saldırı

Yaralı polisleri ziyaret eden Vali Büyük: "Canımız pahasına milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

12.10.2014 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, molotofkokteyli atılan polis aracında yaralanan komiser Sadettin Yuvanç ve polis memuru Esat Kardaş'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, polisleri tedavi gördükleri Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret eden Vali Büyük, polislerin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Polisler Yuvanç ve Kardaş'a "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Büyük, devletin tüm imkanlarının seferber edileceğini belirtti.

Tüm kamu görevlilerinin vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güveni için canla başla mücadele ettiğini kaydeden Büyük, "Ülkemizin huzur ve refahı için görev yaparken geçmişte de olduğu gibi bugünden sonra da canımız pahasına milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadesini kullandı.

Terörün amacının korku ve panik havası estirmek olduğunu belirten Büyük, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız tahriklere kapılmadan, milletimize yakışan şekilde itidalli olsun. Devletimizin tüm kurumları görevini en iyi bir şekilde yapmaya devam etmektedir. Bu milletin tarihi şan ve şerefle doludur. Bunu hiç kimse bozamaz. Yeter ki vatandaşlarımız sağduyulu şekilde davranmaya devam ederek, istenen oyunlara gelmesin."

Ziyarette, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer de hazır bulundu.

Adana'da önceki gün devriye görevi yapan polislerin içerisinde bulunduğu resmi araca, molotofkokteyli atılmıştı. Kısmen yanan araçtaki komiser Sadettin Yuvanç ve polis memuru Esat Kardaş yaralanmıştı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'daki Polis Aracına Yönelik Molotofkokteylli Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement