Abdurrahim Albayrak: Seçimle İlgili Kararımı 1-2 Gün İçinde Vereceğim - Son Dakika
Spor

Abdurrahim Albayrak: Seçimle İlgili Kararımı 1-2 Gün İçinde Vereceğim

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Sağlık sorunlarım olduğu için ailem bırakmam yönünde baskı yapıyor ancak kararımı 1-2 gün içinde vereceğim." dedi.

19.04.2015 13:19  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalar yaptı. NTV Spor canlı yayınında önemli açıklamalar yapan Albayrak, şöyle konuştu:

"Zor maç olacak, bunun bilincindeyiz. Trabzonspor da formda ve iyi bir ekip. Dün akşam Hamza hoca ile geç saatlere kadar toplantı yaptık. Duygun Başkan da burada olacak maçı izlemek için.

"KARARIMI 1-2 GÜN İÇİNDE VERECEĞİM"

Şu an seçimi düşünmüyorum. Sadece 4. yıldıza odaklndık. Ben karar vermedim daha, bir iki gün içinde karar vereceğim. Dursun Özbek ile sık sık konuşuyoruz. İrfan abi ve Ali Dürüst ile de konuşuyoruz. Neler yapabiliriz diye.. Ama şu an bir karar vermedim. Bizim için önemli olan şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmak çok önemli. Ayak bastı parası ve orada alacağınız başarıya bağlı olarak kazanacağınız para çok önemli bir gelir kapısı olacaktır.

"HERKES ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANSIN"

Bütün başkan adaylarından rica ediyorum şampiyonluk yolunda şu hocayı getireceğim, bu oyuncuyu getireceğim gibi şeyler söylenmesin. Herkes şampiyonluğa odaklansın. 8 haftalık bir periyot kaldı.

Sağlık sorunlarım olduğu için ailem baskı yapıyor bırakmam konusunda ama ben yine de Galatasaray için elimden geleni yapacağım. Son kararımı 1-2 gün içinde vereceğim."

Abdurrahim Albayrak: Seçimle İlgili Kararımı 1-2 Gün İçinde Vereceğim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Abdurrahim Albayrak: Seçimle İlgili Kararımı 1-2 Gün İçinde Vereceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Jack: Zıplamaları bana yapmacık geliyor 9 7 Yanıtla
  • class: Bırakırsa gs için iyi olmaz şampiyonluk bile gidebilir çünki takımda birlik beraberliği sağlıyor 8 8 Yanıtla
  • addo keles: Zaten bir gun tribunde oleceksin 9 6 Yanıtla
  • flaş: bu adamın yeri trübünde olmalı amigoluk yapmalı 11 3 Yanıtla
  • celal: GS BASKANLIGI SANA ÇOKKKKK YAKIŞIR ! tencere yuvarlanıp kapagını bulur ! 2 6 Yanıtla
  • Kürdi : Tam bi Laz kurnazı Rize ye git onları yönet üç Kağıtçı 3 3 Yanıtla
  • Hamza: Gs 2 yıldır şampiyonlar ligi gelirleri ile ayakta duruyor. Şampiyonlar liğine kalamadaklıkları ilk yıl gs en az 3 yıl çok sıkıntılı sürece girecek. Para zaten yok . Birde şampiyonlar ligi olmasını , eldeki kalitelileri tutmakta zor, yeni kaliteli transferde zor. Filmin sonu yaklaşıyor 0 0 Yanıtla
  • cey cey ef: kararın başkanlığa adaylık olsun, ben o kadar para harcayacağım, daha değerlisi vaktimi harcayacağım. Filan adamın yönetimine destek vereceğim. Kafası çalışan biri level atlar başkanlığa aday olur. 0 0 Yanıtla

Advertisement