Abdurrahim Albayrak'tan Beşiktaşlı Kadın Taraftara 4.Yıldız Esprisi - Son Dakika
Spor

Abdurrahim Albayrak'tan Beşiktaşlı Kadın Taraftara 4.Yıldız Esprisi

Abdurrahim Albayrak\'tan Beşiktaşlı Kadın Taraftara 4.Yıldız Esprisi

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı, metrobüsle seyahat ederken yanında oturan bir kadın yolcuya "Fuarda sarı-kırmızı arabaları gördün mü? Üzerinde 4 yıldız olan" diyerek espri yaptı.

21.05.2015 20:56  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, metrobüsle seyahat etmeyi sevdiğini belirterek, "Yeni insanlarla tanışıp sohbet ediyorum. Metrobüsle seyahat etmek hoşuma gidiyor." dedi.

BEYLİKDÜZÜ'NDEN ZİNCİRLİKUYU'YA KADAR GİTTİ

Albayrak, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen İstanbul Auto Show 2015'in açılışına katıldı. Ziyaretinin ardından fuar merkezinden ayrılan Albayrak, Beylikdüzü durağından metrobüse binerek Zincirlikuyu'ya kadar seyahat etti.

"RAHAT BİR ŞEKİLDE SEYAHAT EDİYORUZ"

Yolculuğu süresince kendisi ile özçekim' (selfie) çektirmek isteyen vatandaşları kırmayan ve sohbet eden Albayrak, "Eskiden minibüslerde, otobüslerde sıcakta harap olurduk. Şimdi klimalı ve rahat bir şekilde seyahat ediyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." diye konuştu.

ALBAYRAK'TAN 4 YILDIZLI ARABA ESPRİSİ

Abdurrahim Albayrak, yanında oturan ve Beşiktaş taraftarı olduğunu belirten bir kadın yolcuya "Fuarda sarı-kırmızı arabaları gördün mü? Hani üzerinde 4 yıldız olan" diyerek espri yaptı. Albayrak, metrobüsteki bazı Galatasaray taraftarlarının soruları üzerine "Allah'ın izniyle şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz." dedi.

Albayrak, seyahati sırasında hasta bir yakınının kendisi ile telefonda görüşmek istediğini belirten bir kişiyi de kırmayarak telefonda sohbet etti.






Kaynak: AA

Son Dakika Spor Abdurrahim Albayrak'tan Beşiktaşlı Kadın Taraftara 4.Yıldız Esprisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • AAA: MASAL ANLATMA SENİ TEMDE AUDİ A8 MAKAM ARACININ ARKASINDA OTURURKEN GÖRDÜM NE METROBÜSÜ. BİDE KALKMIŞ VAY EFENDİM ESKİDEN MİNİBÜSLERDE ZORLUK ÇEKİYORMUŞTA ŞIMDİ METROBÜS İYİYMİŞ. 6 16 Yanıtla
  • Aslan Guclu: dişler on numara dişcisi kim acaba 2 2 Yanıtla
  • tayhan: gs nin maskotu bjkliler takmaz onun espirisini 2 0 Yanıtla
  • fenerli: takacaksnız ama 4. yıldızı degil baska bişeyi 0 0 Yanıtla
  • ilim: Su 100 derecede kaynar gunes 1 milyon derece imiş ya cehennem 0 0 Yanıtla

Advertisement