6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu - Son Dakika
Güncel

6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu

Anadolu Ajansı'na, 6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu'na yaptığı katkılardan ötürü plaket verildi.

27.05.2015 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı'na (AA) plaket verdi.

Yılmaz, 6. Dünya Enerji Düzenleme Forumu'nun (WFER) Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen gala yemeğinde, AA'ya WFER'de "Global İletişim Ortağı" olduğu için plaket verdi.

Plaketi, AA adına İstanbul Bölge Müdür Vekili Sabri Çelebioğlu aldı.

Yılmaz konuşmasında, WFER kapsamında yapılan toplantıların çok verimli geçtiğini belirterek, "Kişisel olarak çok güzel bir gün geçirdim. İstanbul'da dünyanın çeşitli yerlerinden iş arkadaşlarımla buluştuğum için çok mutluyum. Bu foruma katılarak kendi deneyimlerinizi, bilgilerinizi ve arkadaşlıklarınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim" dedi.

İstanbul'un dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu söyleyen Yılmaz, yabancı katılımcılara şehri gezerek tarihini ve kültürünü daha yakından tanımalarını tavsiye etti.

Yılmaz, ayrıca programa destek veren bütün kurum ve şirketlere teşekkür etti.

WFER'de, çeşitli ülkelerden enerji piyasalarını düzenleyen kurumlar, politika yapıcıları, enerji piyasasında faaliyet gösteren şirketler, finans kuruluşları, akademisyenler ve tüketici temsilcileri 3 yılda bir bir araya geliyor.

Enerji ve düzenleme alanında seçkin 100'ün üzerinde moderatör ve konuşmacı 25-28 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya geliyor.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement