1968 Diyarbakırspor'da Şampiyonluk Sevinci - Son Dakika
Yerel

1968 Diyarbakırspor'da Şampiyonluk Sevinci

1968 Diyarbakırspor\'da Şampiyonluk Sevinci

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde 1968 Diyarbakırspor, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmak için baraj maçı oynamaya hak kazandı.

04.04.2014 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi'nde 1968 Diyarbakırspor, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmak için baraj maçı oynamaya hak kazandı.

Yeniköyspor'u 8-0 yenen 1968 Diyarbakırspor, Bağlar Belediyespor ve Aliparspor'un önünde ligi şampiyon tamamlamayı garantiledi. Sezon başında iki hedef belirlediklerini belirten 1968 Diyarbakırspor'un teknik sorumlusu Aytekin Yıldırım, ilk hedefe ulaştıklarını söyledi. Yıldırım,"Şampiyonluk için 3 takım yarıştı. Zorlu bir yarış oldu. Şu ana kadar yenilgi almadık. Bitime 3 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Bundan dolayı mutluyuz. Sezon başındaki iki önemli hedefimizden ilkine ulaştık. Artık ikinci hedefimize odaklanacağız. Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmak istiyoruz" dedi.

1968 Diyarbakırspor,Bölgesel Amatör Ligi'ne çıkmak için Mayıs ayında Erganispor'la baraj maçı yapacak. Statü gereği Bölgesel Amatör Ligi'nde yer alan Diyarbakır'ın iki takımı arasında sezonu altta tamamlayan Süper Amatör Lig şampiyonu ile baraj maçı yapıyor. Bölgesel Amatör Ligi'nde Yolspor, sezonu Erganispor'un üzerinde tamamlamayı garantilerken, 3. Lig'e çıkmadığı takdirde gelecek sezon da Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek. Bu durumda 1968 Diyarbakırspor-Erganispor maçını kazanan takım Diyarbakır'ı 2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi'nde temsil eden ikinci takım olacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 1968 Diyarbakırspor'da Şampiyonluk Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement