19 Yaşında Kızı Olan Baba, Kısır Olduğunu Öğrendi - Son Dakika
Güncel

19 Yaşında Kızı Olan Baba, Kısır Olduğunu Öğrendi

19 Yaşında Kızı Olan Baba, Kısır Olduğunu Öğrendi

İzmir'de 19 yaşında bir kızı olan baba, kanseri yendikten sonra ikinci çocuk için doktora gittiğinde 'kısır' olduğunu öğrendi.

17.09.2014 09:27  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de yaşayan 45 yaşındaki A.T., 20 yıl önce ev hanımı L.T. ile evlendi. Evliliklerinden bir kız çocuğu dünyaya gelen çiftten A.T., yaklaşık 3 yıl önce karaciğer kanseri olduğunu öğrenip tedavi görmeye başladı.

Hastanede 3 ay tedavi gören A.T. taburcu oldu. Ancak doktorlar tekrar nüksedebileceğini söyleyip, sürekli gözetim altında olması gerektiğini belirtti.

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Hastalıkla boğuşmasına rağmen zamanının büyük bölümünü üniversite sınavlarına hazırlanan 19 yaşındaki kızıyla geçiren A.T. geçtiğimiz ay hayatının şokunu yaşadı.

Senelerdir ikinci çocuğu istemesine rağmen bir türlü çocuk sahibi olamayan A.T. doktora gitmeye karar verdi. Doktorlar, bir dizi testten geçen A.T.’ye doğuştan gelen bir hastalık nedeniyle kısır olduğunu ve çocuk sahibi olmasının imkansız olduğunu söyledi.

EŞİ İTİRAF ETTİ

Bu gerçek karşısında şoke olan A.T. gözyaşı içinde eve koştu. Eşini sorguya çeken A.T. "Kızım T.T. başkasından, sana söylemeye cesaret edemedim." cevabı aldı. Deliye dönen talihsiz adam, "19 yıl neden sakladın" diye bağırdığı eşini hırpaladı.

BABA DA KIZ DA İNTİHARA KALKIŞTI

Talihsiz adam, gerçeği kızına söylemek istedi, ancak yüreği dayanmadı. İki kutu hap içti. Son anda hastaneye kaldırıldı. Anne L.T. eşinin intihara kalkışması üzerine gerçekleri kızı T.T.'ye söyledi. Şoka giren genç kız, 19 yıl "babam" diye sarıldığı A.T.'nin durumuna dayanamayıp aynı haplardan bir kutu da kendisi içti.

GENÇ KIZ, BABASI İLE BİRLİKTE EVİ TERK ETTİ

Baba kız tedavilerinin ardından taburcu edildi. Çift tek celsede boşandı. Genç kız, bir daha annesinin görmek istemediğini belirtip, babasıyla memleketine gitti.

ANNE, POLİSE GİTTİ

Anne L.T. “Eski eşim, kızımın aklını çeldi, eve gelmiyor” diye polise şikayette bulundu. Ancak kızın yaşı büyük olduğu için bir işlem yapılmadı. (Kaynak: Bugün)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 19 Yaşında Kızı Olan Baba, Kısır Olduğunu Öğrendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ASİ: VAY BE YALAN İŞTE ARADAN 40 SENEDE GEÇSE ALLAH BİR ŞEKİLDE ORTAYA ÇIKARIYOR. BABAYA DA HELAL OLSUN KIZ ONDAN OLMAMASINA RAĞMEN YİNE YANINA ALIP MEMLEKETİNE GİTMİŞ. YALAN BİR YUVAYI DARMADAĞIN ETMİŞ. 59 1 Yanıtla
  • Emrah Turpcu: bide hiç bişey olmamıs qibi kadın polise sikayete qidiyo hiçmi ar namus yok anasını satim ne qunlere kaldık ya :) 43 2 Yanıtla
  • adsız uşak: adama çok üzüldüm vay be. kendimi yerine koyamadım bile düşünmesi bile ağır geldi. napardım bilmiyom 37 2 Yanıtla
  • cemil: şerersiz 34 2 Yanıtla
  • Osman: HAYAT TAMAMEN BIR HIKAYE 25 1 Yanıtla
  • Ramiz: Aynı Türk filmi gibi 19 0 Yanıtla
  • aliadem: öylesi kızın da babanın da alnından öğmek gerekir. Baba ya da evlat olma aynı kanı taşımakla olmuyor. Acıya mutluluğa herşeye ortak olmakla olur. Hellal o kıza helal o babaya. Kocasını ilk fırsatta boynuzlayan kadına da iyi olmuş. 18 0 Yanıtla
  • 04agiri: Aynen. Adam kucaginda düsman beslemis 18 0 Yanıtla
  • Mustafa: Kişi mezara gömüldükten sonra kişinin annesinin adıyla telkin verilir boşuna değilmiş. Yani anneden doğduğu kesin ama baba kim 14 0 Yanıtla
  • şark yıldızı: kadın asılmalı. baba, emek veren 19 yıl boyunca. ve sonunda çocuğun değil. üff be ne acı. boşanma ucuz olmuş. 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement