Zonguldak'ta Tedavi Gören Savcılık Katibi İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Tedavi Gören Savcılık Katibi İçin Tören Düzenlendi

Zonguldak\'ta Tedavi Gören Savcılık Katibi İçin Tören Düzenlendi

Zonguldak'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden savcılık katibi Oğuzhan Kalaycı için Karadeniz Ereğli Adliyesi önünde tören düzenlendi. Kalaycı'nın kalbi durduktan sonra hayata döndürülmesine rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Tören sırasında Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve helallik alındı. Kalaycı'nın ailesi, yakınları, Ereğli Kaymakamı, adliye personeli ve avukatlar törene katıldı. Kalaycı'nın cenazesi için otopsi yapıldıktan sonra memleketi Düzce'ye gönderildi.

07.02.2024 16:51  Güncelleme: 02:19

Zonguldak'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden savcılık katibi için görev yaptığı Karadeniz Ereğli Adliyesi önünde tören düzenlendi.

Boğaz ağrısı şikayetiyle önceki gün ilçedeki özel bir hastaneye başvuran Oğuzhan Kalaycı'nın (30), serum tedavisi gördüğü sırada kalbi durdu. Hayata döndürülerek Zonguldak Bülent Ecevit Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Kalaycı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kalaycı için görev yaptığı adliye önünde tören düzenlendi. Törende Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi, helallik alındı.

Törene, Kalaycı'nın aile ve yakınlarının yanı sıra Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, adliye personeli ve avukatlar katıldı.

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılan Kalaycı'nın cenazesi memleketi Düzce'nin Yığılca ilçesine gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Tedavi Gören Savcılık Katibi İçin Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement