Marketteki etiket tartışması karakolda bitti! - Son Dakika
Güncel

Marketteki etiket tartışması karakolda bitti!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bir markette yaşanan tartışmada polise mukavemet ve hakaret iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı.

04.03.2024 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, market çalışanıyla tartışması sırasında "Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi zaten, yeter." diyen, olaya müdahale eden polise mukavemet ve hakaret iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, serbest bırakıldı.

ETİKET ÜZERİNDEN KASİYERLE TARTIŞTI

Fatih Mahallesi İsmail Ergene Caddesi'nde dün bir zincir markete giden K.D, iddiaya göre ürünün etiketi ile kasa fiyatının farklı olduğunu, daha önce alınan sigarayı da değiştirmek istediğini söyledi. Bunun üzerine kasiyer Ö.B. ile tartışmaya başlayan K.D, çocuklarına haber verdi. Markete gelen K.D'nin oğlu Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı O.D'nin de tartışmaya katılması üzerine polis çağrıldı.

Marketteki tartışma karakolda bitti! Kasiyerin kıyafetini beğenmedi, polisleri sürgünle tehdit etti

POLİSLERE TEHDİT, KASİYERE HAKARET

Ekiplerin tarafları sakinleştirip ayırmaya çalıştığı sırada O.D'nin, polislere, "Kimi aldığınıza dikkat edin, yoksa hepinizi Hakkari'ye sürdürürüm.", market çalışanı Ö.B'ye hitaben de "Başımıza ne geldiyse bu kapalılardan geldi zaten, yeter be." demesi üzerine ekipler müdahale etti.

Marketteki tartışma karakolda bitti! Kasiyerin kıyafetini beğenmedi, polisleri sürgünle tehdit etti

YERE YATIRILARAK GÖZALTINA ALINDI

Polise direnen O.D, yere yatırılarak gözaltına alındı. Polise mukavemet nedeniyle soruşturmayı Kozlu İlçe Jandarma Komutanlığı yürüttü. O.D, jandarmada alınan ifadesinde, Ö.B'den özür dileyerek, şeker hastası olduğu için bir anda sinirlendiğini ve pişman olduğunu söyledi. Ö.B. de şikayetçi olmadığını belirtti. Öte yandan "polise görevini yaptırmamak için direnmek" ve "kamu görevlisine hakaret" iddiasıyla adliyeye sevk edilen O.D, savcılık ifadesinin ardından salıverildi.

Marketteki tartışma karakolda bitti! Kasiyerin kıyafetini beğenmedi, polisleri sürgünle tehdit etti
Marketteki etiket tartışması karakolda bitti!
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marketteki etiket tartışması karakolda bitti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • salihb: Kılık kıyafetle ne alakası var cahil insan 336 23 Yanıtla
    Can Vatan: O Kızcagızın Başını Kapatması Onun İnancı Gereğidir Ona Saygı Duymak Mecburiyetindesin Sana Yazıklar olsun 9 1
  • volkan demir: Olayın Kılık kıyafetle ilgisi yok tabiki ilgisi olan yazan cahil takımı propagandist hayatta yerini tamamlayamamis kisilik yapısı 16 7 Yanıtla

Advertisement