Zara'ya gönderilen medikal ürünler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Zara'ya gönderilen medikal ürünler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Zara\'ya gönderilen medikal ürünler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Sivas'ın Zara ilçesinde Almanya'da ikamet eden Cengiz Şimşek ve Yakup Karataş tarafından başlatılan destek kampanyası ile toplanan akülü araba, hasta yatağı, tekerlekli sandalyeden oluşan medikal ürünler, Zara Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, hayırsever gurbetçilere teşekkür ederken, Cengiz Şimşek ve Yakup Karataş ise Türk gurbetçilerin desteğiyle bir tır medikal ürünü ilçeye getirdiklerini belirtti.

16.03.2024 13:01  Güncelleme: 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Zara ilçesinde iki gurbetçi tarafından gönderilen medikal ürünler, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Almanya'da ikamet eden Cengiz Şimşek ve Yakup Karataş tarafından başlatılan destek kampanyası ile toplanan akülü araba, hasta yatağı, tekerlekli sandalyeden oluşan ürünler, Zara Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine verildi.

Yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür eden Zara Belediye Başkanı Fatih Çelik, "Zaralı iki gurbetçimiz yaklaşık bir yıl önce Almanya'da başlattıkları çalışma ile gurbette yaşayan Türk vatandaşlarımızın desteği sayesinde engelli vatandaşlarımıza yönelik araç gereçlerden oluşan destek tırını ilçemize ulaştırdılar. Gerçekleştirdikleri bu anlamlı projeden dolayı hayırsever gurbetçilerimize teşekkür ediyoruz. Ahde vefa gösterip bir yılda bir tır medikal araç gereci temin ederek hemşerilerine ulaştırdılar." ifadelerini kullandı.

Cengiz Şimşek ve Yakup Karataş ise Almanya genelinde ulaştıkları Türk gurbetçilerin desteği sayesinde bir tır medikal ürünü Zara ilçesine getirmeyi başardıklarını belirti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zara'ya gönderilen medikal ürünler ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement