Zafer ve İstasyon Mahallelerinde Taşkınlar Önlendi - Son Dakika
Güncel

Zafer ve İstasyon Mahallelerinde Taşkınlar Önlendi

Zafer ve İstasyon Mahallelerinde Taşkınlar Önlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesinde Zafer ve İstasyon mahalleleri arasından geçen derede 1 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışması yaparak taşkın tehlikesini ortadan kaldırdı.

15.10.2018 15:51  Güncelleme: 15:53

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere yataklarını daha sağlıklı ve güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ'nin bu amaçla Soma ilçesinde 4 farklı noktada planladığı dere temizlik çalışmaları da etap etap tamamlanıyor. Cenkyeri Mahallesi'ndeki işlerini tamamlayan ekipler, Zafer ve İstasyon Mahalleleri arasından geçen derede de çalışma gerçekleştirdi. Kısa süre içerisinde noktalanan 1 buçuk kilometrelik dere temizlik çalışmasıyla, bölgede yaşayan vatandaşlar taşkın tehlikesinden ve kirliliğin neden olduğu kokudan kurtuldular.

MAHALLE HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

İstasyon Mahalle Muhtarı İbrahim İlhan, "Mahallemizden geçen Döşeme deremizin temizlik çalışmaları her yıl rutin bir şekilde yapılıyor. Hele ki bu sene henüz böyle bir talebimiz olmadan ve yağmurlar başlamadan bu çalışmanın yapılması, beni ve mahalle halkımızı çok daha mutlu etti. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ'ye, bu işte emeği geçen kimler varsa hepsine çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zafer ve İstasyon Mahallelerinde Taşkınlar Önlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement