Yuva Çocuklarından Valiye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Yuva Çocuklarından Valiye Ziyaret

Yuva Çocuklarından Valiye Ziyaret

Yuva çocuklarının ziyareti Vali Ahmet Aydın'ı duygulandırdı

27.10.2012 13:48

Yuva Çocuklarının Ziyareti Vali Ahmet Aydın'ı Duygulandırdı

Siirt Valisi Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın, Saraçoğlu Çocuk Yuvasında kalan çocukları, Vali Konağında ağırladı. Vali Aydın, çocuklarla sohbet ederek yakından ilgilenirken, eşi Arzu Aydın ise çocuklara ikramlarda bulunarak, bayram harçlığı verdi.

Yuva çocuklarını kapıda karşılayan Vali Ahmet Aydın, eşi Arzu Aydın ile birlikte minik misafirleriyle bayramlaştı.

Çocukların sürpriz ziyaretinden dolayı mutlu ve duygulu olduğunu belirten Vali Ahmet Aydın, "Bayramların, kültürümüzde çok ayrı bir önemi vardır. Bayramlarda karşılıklı ziyaretler yapılır ve sevinçler paylaşılır. Küçükler, büyüklerinin ellerini öptüğü, büyüklerimizin de küçükleri hediyelerle sevindirdiği çok güzel dönemlerdir Bayramlar. Yavrularımızın bugünkü sürpriz ziyareti de ailece bizleri hem mutlu etti, hem de duygulandırdı. Kendilerine bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tabii çocuklarımızın gelecekte güzel hatıralar bırakmak adına bayramların bayram tadında yaşanması çok önemlidir. Ben bu vesileyle bütün Siirtli hemşehrilerimizin bayramlarını bir kez daha kutluyorum." diye konuştu.

Vali Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın'a gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden yuva çocukları, devlet tarafından her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ifade ederek, "Vali babamızın sıcaklığını ve şefkatini çok yakından hissettik. Zaten tek ihtiyaç duyduğumuz bu manevi duygudur. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. En kısa zamanda ailece sizleri yuvada misafir etmek istiyoruz." diyerek duygularını paylaştılar.

Çocuklara eşlik eden Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Sayın'dan bilgi alan Vali Ahmet Aydın, darda ve zorda olanların devlet tarafından bakımının ve rehabilitasyonunun yapılacağını vurguladı.

Daha sonra çocuklardan şarkı ve şiirler dinleyen Vali Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın, çocuklara bayram harçlığı vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yuva Çocuklarından Valiye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement