Yolcu Otobüsü Benzinliğe Daldı - Son Dakika
Güncel

Yolcu Otobüsü Benzinliğe Daldı

Yolcu Otobüsü Benzinliğe Daldı

Yozgat'ta, art arda 3 otomobile çaptıktan sonra duramayan yolcu otobüsü, akaryakıt istasyonuna girdi, 27 kişi yaralandı.

05.10.2011 15:36  Güncelleme: 15:42

Yozgat'ta, hızlı girdiği kavşakta art arda 3 otomobile çaptıktan sonra duramayan yolcu otobüsü, girdiği akaryakıt istasyonunda pompaların arasından geçerek seramik deposunun duvarına çarparak durabildi. Kazada, otobüs ve otomobillerde bulunan 27 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 12.15 sıralarında Yozgat şehir merkezi girişinde Atatürk Yolu kavşağında meydana geldi. Ankara'dan Sivas'a giden Ali Osman Şimşek yönetimindeki 58 TF 516 plakalı yolcu otobüsü, kırmızıya geçmek üzere olan yeşil ışık yanıp sönerken hızlanıp, kavşaktan çıkan Ali Güler yönetimindeki 66 FH 996, Efe Erdal'ın kullandığı 66 HA 661 ve Okan Özgür'un kullandığı 66 DA 362 plakalı otomobillere çarptıktan sonra kaldırıma çıkıp ağaçları devirerek karşı yola geçti. Yolda da duramayan otobüs, bir akaryakıt istasyonunda pompaların arasından geçerek seramik deposunun duvarına ve yığılı seramiklere çarparak durabildi.

Kazada, otobüs ve otomobillerde bulunan toplam 27 kişi yaralandı. Yaralılar Nazik Türkyılmaz, Zakir Emsal Bektaş, Osman Saim Çelebi, Serkan İstiraç, Hasan Gürol Kayıket, Teoman Şimşek, Yener Oğuz, Ali Osman Şimşek, Adem İmergi, Satılmış Can, Gazi Karakoyun, Kevser İleriok, Zeynep Yaman, Selçuk Ayan, Şakir Ateş, Ali Güler, Umut Can, Ahmet Atılgan, Efe Erdal, Okan Özgür, Sedat Erdem, Nesrin Karababa, Nuray Karabulut, Ömer Başçı, Kürşat Kırtaş, Mehmet Murat Yılmaz ve Bağış Özgöncü, Yozgat Devlet Hastanesi ve Özel Şifa Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yolcu Otobüsü Benzinliğe Daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement