Yılların Hayali 'Nina' Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Yılların Hayali 'Nina' Gerçek Oldu

Yılların Hayali \'Nina\' Gerçek Oldu

Osmangazi'de hayaller gerçeğe dönüşüyor.

18.12.2012 16:13

Osmangazi Belediyesi'nin KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nu başarıyla bitiren Nihal Mirzalı, yıllardır hayalini kurduğu lokantasını, düzenlenen törenle hizmete açtı.

Çeşitli lokanta ve restoranlarda, çalıştığı 12 yıl boyunca kendi işyerini açmanın hayalini kuran Nihal Mirzalı, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Osmangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda yürütülen, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programını başarıyla tamamlayan Nihal Mirzalı, ev yemeklerinin sunulduğu Nina isimli lokantasını, coşkulu bir törenle açtı.

Başta Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar olmak üzere, BESOB Başkanı Arif Tak, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, AK Parti Eski Milletvekili Mehmet Emin Tutan ve çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı iş yeri açılışının ardından, konuklarına ev yapımı mantı ve zeytinyağlı sarma ile aşure ikram edildi. İşyeri sahibi Nihal Mirzalı, "Bursa'da 12 yıl boyunca birçok lokanta ve restoranda, kendi iş yerimi açma hayali ile çalıştım. Osmangazi Belediyesi'nin KOGEB işbirliği ile gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Kursu'na katıldım. Sertifikamı aldıktan sonra da, KOSGEB'in desteği ile yıllardır hayalini kurduğum lokantamı açtım. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. Ev yemeklerinden oluşan bir konsept ile müşterilerine hizmet veren Nina Lezzet Evi'nin menüsünde, geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden mantı, güveçte pastırmalı kuru fasulye, zeytin yağlılar ve tatlılar yer alıyor.

Açılış törenine katılan Başkan Mustafa Dündar, hayallerini gerçeğe dönüştüren Mirzalı'yı cesaret ve başarısı için tebrik etti. Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak bu güne kadar birçok projeye imza attık. Ancak, hayallerin gerçeğe dönüştüğü bu proje ile bu güne kadar 40'ın üzerinde vatandaşımız kendi işyerini açtı. Nihal Mirzalı kardeşimiz de, 12 yıl boyunca çalıştığı çeşitli lokanta ve restoranlarda elde ettiği bilgi, birikim ve tecrübelerini, açtığı lokantası ile vatandaşların hizmetine sunuyor. Annesi ile birlikte hazırladıkları ev yemekleri gerçekten de çok nefis. Kendisine Hayırlı işler diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yılların Hayali 'Nina' Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement