Yılın İlk Turistleri Almanya'dan - Son Dakika
Güncel

Yılın İlk Turistleri Almanya'dan

Yılın İlk Turistleri Almanya\'dan

Dünyada en çok yabancı turistin ziyaret ettiği üçüncü şehir olan Antalya'da 2013'ün ilk turistleri Almanya'dan geldi.2012 yılında 11 milyona yakın turistin misafir edildiği Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'ya 2013 yılının ilk turistleri...

01.01.2013 01:44

Dünyada en çok yabancı turistin ziyaret ettiği üçüncü şehir olan Antalya'da 2013'ün ilk turistleri Almanya'dan geldi.

2012 yılında 11 milyona yakın turistin misafir edildiği Türkiye'nin turizm başkenti Antalya'ya 2013 yılının ilk turistleri Almanya'nın Dordmund kentinden geldi. Sunexpress Havayolları'na ait uçakla yeni yıla dakikalar kala Antalya'ya inen Alman turistlerden Berning-Andreas Gaby çifti havalimanından ilk çıkış yapan isimler oldu.

Daha önce Antalya'ya iki kez tatil için geldiklerini ve Antalya'yı çok sevdiklerini anlatan Berning-Andreas Gaby çifti, yeni yıl tatilini Antalya'da geçirmek istemelerinin nedenin ise, evlerindeki su sisteminde bir problem yaşanmasından kaynaklandığını söylediler.

Su problemi nedeniyle bir otele geçmek durumunda kaldıklarını belirten Alman çift, "Bu yüzden Antalya'yı tercih ettik. Su sorunu çözüldükten sonra Almanya'ya döneceğiz. Türkiye bizim için ulaşım açısından çok uzun düşünülecek bir yer değil. Üçüncü kez aynı otele geliyoruz. Otel personeli ve burada gösterilen sıcak kanlılıktan memnunuz" diye konuştular.

Alman çift, Sunexpress uçağı personeli ile birlikte havalimanından ayrıldı. - Antalya/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılın İlk Turistleri Almanya'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement