Yiğit Bulut'tan Merkez Bankası Başkanı'na: Adam Gibi Davranın - Son Dakika
Güncel

Yiğit Bulut'tan Merkez Bankası Başkanı'na: Adam Gibi Davranın

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Bulut, Merkez Bankası'nın faiz indirimini az bularak kurumun başkanına yüklendi: "Bu devlet sizi adam etmiş, adam gibi davranın."

26.02.2015 00:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, Merkez Bankası'nın faiz indirimini yeterli bulmadığını belirterek, "Bu devlet sizi adam etmiş, adam gibi davranın" diye konuştu.

TRT'deki programında ağır sözlerle Merkez Bankası'nı eleştiren Yiğit Bulut şunları söyledi: "Ya bizim zekâmızla dalga geçiyorlar, ya bu milletle eğleniyorlar, ya bu işin arkasında başka bir şey var. Artık çanak çömlek patladı. Lafı saklamanın anlamı yok. 0,25! Ne sağa yarasın, ne sola yarasın.

"HERKES OTURDUĞU KOLTUĞUN HAKKINI VERECEK"

'Küresel baronlar başımı sevsin' diye karar alıyorsan, hangi makamda olursan ol, hangi koltukta oturuyorsan otur. Gerisini söylemek istemiyorum. Ve bugün kalkmış elini ateşe dahi uzatmayanlar, ateşin içinde yatıp ateşin içinde kalkanlar hakkında konuşmaya başlamışlar. Herkes oturduğu koltuğun hakkını verecek.

"BU DEVLET SİZİ ADAM ETMİŞ"

Bu devlet size her şeyi vermiş, bu devlet sizi korumuş, bu devlet sizi kollamış, bu devlet sizi adam etmiş, adam saymış, adam gibi davranın."

CUMHURBAŞKANI DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Merkez Bankası'nın 0.25 puanlık faz artırımına yönelik olarak, "Acaba Merkez Bankası'nı da mı birileri nüfuz altına alıyor?" diye konuşmuştu.

Yiğit Bulut\'tan Merkez Bankası Başkanı\'na: Adam Gibi Davranın
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yiğit Bulut'tan Merkez Bankası Başkanı'na: Adam Gibi Davranın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (115)

  • Nasa: Yalakalik parayla 47 3 Yanıtla
  • sivaslı: yiğit bulut bu ülke için çalışan biridir yapılan hakaretleri size fazlasıyla iade ediyorum sizler kimi destekliyorsunuz ve ülkeye ne kattınız bunu açıklayın adiler. 4 23 Yanıtla
  • Çukurovalı: Sen neden adam Olmayı denemiyorsun yalaka 24 2 Yanıtla
  • ÖZTUNNALI: ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE. . . . . . . . . . . . . . 19 6 Yanıtla
  • hkoçer: Eger bu memleket senin ve senin gibilere kaldı ise vay halimize. . . 21 4 Yanıtla
  • AHMET YILMAZ: YİĞİT SEN ÖNCE ADAM OL BAŞKASINA DAM GİBİ DAVRANMASINI SÖYLE. 20 4 Yanıtla
  • sancak sarar: adam olup olmaya jöleli karar veriyosa türkiyede kaç adam çıkar acaba dünün akp düşmanı maniyi görünce tayyip cengaviri oldu bu insanları rica ediyorum aptal yerine koymayın kardeşim beceremediginiz her şeyde bir düşman üretip durmayın 20 4 Yanıtla
  • Merdan: Sen adammısın, yalaka ve saray soytarısı.. 20 4 Yanıtla
  • e. cosar: yalakalık seçimi olsa mezarda bile seçilir bu zat 21 2 Yanıtla
  • JÖLELİ YOBAZ: ULAN BURADADA N ÇOK İKTİDAR YALAKASI ÇAKALLAR VARMIŞ AYNI YİĞİT BULUT GİBİ BUNLARDA ASLA OMURGA YOKKİ BUNLAR BUGÜN ARKASINDAN ATAR YARIN GİDER EL ÖPER BUNLARDA KİŞİLİK HAYSİYET ONUR ASLA OLMAZ ÇÜNKİ BUNUN PARTİSİ NEKİ KENDİSİ N OLSUN BUNU TÜRKİYENİN BAŞINA HARAMİLER HARAMZADELER BELA ETTİ YOKSA BU KİMKİ KENDİ ÇALIP KENDİ OYNUYORDU ASLINDA OTU ÇEKİP KÖKÜNE BAKMAK LAZIM ÜLKEDE HIRSIZLIK YOLSUZLUK HARAMİLİK HARAMZADELİK ALMIŞ BAŞINA GİDİYOR HALK AÇ SUSUZ BİRYANDA SIĞIRLAR KOYUNLAR MAKARNACILAR KÖMÜRCÜLER DİĞER YANDA VATANSEVERLER ULAN BU ÜLKENİN N ÇOK İÇERİDEN ÇÖKERTEN DÜŞMANI VARMIŞ BE BİRDE MÜSLÜMANIZ DİYEREK ÜLKEYİ SOYANLAR VAY BE. 18 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement