Yerli Motor Üretimine Başkan Uzun'dan Tebrik - Son Dakika
Güncel

Yerli Motor Üretimine Başkan Uzun'dan Tebrik

Yerli Motor Üretimine Başkan Uzun\'dan Tebrik

Fabrika ziyaretlerine Şahin Metal ile devam eden Belediye Başkanı Uzun, çalışanlarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

09.10.2012 18:06

Beylikdüzü'nde bulunan fabrikaları ziyaret eden Belediye Başkanı Yusuf Uzun, işçilerle öğle yemeğinde bir araya gelerek bölgedeki sanayi kuruluşları hakkında bilgi ediniyor. Bu kapsamda Yakuplu Mahallesi'ndeki Şahin Metal Fabrikası'na ziyarette bulunan Başkan Uzun, fabrikanın üreticileri olan işçilerle öğle yemeği yedi.

BAŞKAN UZUN'DAN ÇALIŞANLARA EVRENSEL MESAJ…

Konuşmasında, Dünya'nın Türkiye'ye ihtiyacı olduğundan, Türkiye'nin tüm uluslara açık ve güçlü bir yapıya sahip olmasından bahseden Başkan Uzun, "Herkes kendine şu soruyu sormalı: 'Ben ülkem, ailem, insanlık, firmam ve yaşadığım kent için ne yapıyorum?' Sizler bu sorunun cevabını vermiş kişilersiniz, çünkü üretiyorsunuz. Sizler burada üretiyorsunuz, bizler de Beylikdüzü'nü İstanbul gibi bir dünya kentinin, her konuda örnek olarak gösterilebilecek güzide ilçesi haline getirmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

ŞAHİN METAL, YERLİ GİRDİLERLE DİZEL MOTOR ÜRETİYOR

Firma sahibi Ersin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Eser ve Burhanettin Şahin ile üretimhaneyi de gezen Başkan Uzun, ürünlerle ilgili bilgi aldı. Başkan Uzun; çevreyi koruyan, emisyonları dünya standardında bir motor tasarımı geliştirdiklerini ifade eden proje sahibi Mustafa Eser'i tebrik etti. Eser, "Motorun tamamını kendimiz tasarladık ve Türkiye'deki yan sanayiyi kullanarak imal ettik. Arge faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından seri üretime başlayacağız" dedi.

Ziyarete ev sahipliği yapan Şahin Metal'in sahibi Ersin Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhanettin Şahin, Mustafa Eser ve Mali Müşavir Salim Karabaş Başkan Uzun'a ve ekibine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Uzun ise yerli üretim çalışmalarından ötürü Şahin Metal'i ve işçileri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yerli Motor Üretimine Başkan Uzun'dan Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement