Yeniden)a Milli Takım'ın Kosova Maçı Aday Kadrosu Açıklandı - Son Dakika
Güncel

Yeniden)a Milli Takım'ın Kosova Maçı Aday Kadrosu Açıklandı

Yeniden)a Milli Takım\'ın Kosova Maçı Aday Kadrosu Açıklandı

Sercan SAPANATAN-İstanbul-DHA A Milli Takımın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 12 Kasım Cumartesi günü Antalya'da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın aday kadrosu açıklandı.

05.11.2016 19:54

Sercan SAPANATAN-İstanbul- DHA A Milli Takımın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 12 Kasım Cumartesi günü Antalya'da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın aday kadrosu açıklandı.

EURO 2016 sonrası aday kadroya çağrılmayan Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ün 4 maç sonra ilk kez davet edildiği aday kadroda Medipol Başakşehir'in başarılı defans oyuncusu Yalçın Ayhan, Mehmet Batdal, Cengiz Ünder ve Feyenoordlu Bilal Başacıkoğlu ilk kez çağrıldı. İspanya La Liga takımlarından Deportivo La Coruna forması giyen Emre Çolak'ta 4 yıl aradan sonra A Milli Takıma davet edildi. Türkiye'nin Kosova maçı aday kadrosu şu şekilde:

Volkan Babacan

Onur Recep Kıvrak

Harun Tekin

Kaan Ayhan

Gökhan Gönül

Şener Özbayraklı

Ahmet Yılmaz Çalık

Çağlar Söyüncü

Ömer Toprak

Yalçın Ayhan

Hasan Ali Kaldırım

İsmail Köybaşı

Bilal Başacıkoğlu

Cengiz Ünder

Emre Çolak

Hakan Çalhanoğlu

Mehmet Topal

Oğuzhan Özyakup

Okay Yokuşlu

Selçuk İnan

Tolga Ciğerci

Arda Turan

Volkan Şen

Burak Yılmaz

Cenk Tosun

Enes Ünal

Mehmet Batdal

Yunus Mallı

A MİLLİ TAKIMIN PROGRAMI

A Milli Takım, 7 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'de Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Antalya'ya seyahat edecek ve Belek'te bulunan Regnum Carya Golf Spa Resort'ta kampa girecek. A Milliler, Kosova maçı hazırlıkları çerçevesindeki tüm antrenmanlarını da bu tesiste yapacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli takım aday kadrosundan bir futbolcu, 11 Kasım Cuma günü saat 19.00'da Regnum Carya Golf Spa Resort'ta bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından A Milli Takım, Kosova maçı öncesindeki son çalışmasını ise saat 19.30'da gerçekleştirecek. Antalya Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı Türkiye-Kosova karşılaşması 12 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeniden)a Milli Takım'ın Kosova Maçı Aday Kadrosu Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement