Yazarlar Sanat Merkezi'ni Çok Beğendi - Son Dakika
Güncel

Yazarlar Sanat Merkezi'ni Çok Beğendi

Yazarlar Sanat Merkezi\'ni Çok Beğendi

MABESEM, takdir toplamaya devam ediyor.

02.05.2012 12:50

Kurulduğu günden beri bünyesinde gerçekleştirilen kurslarla her kesimin büyük beğenisini toplayan Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM), Gazeteci ve Yazarlardan da tam not aldı.

Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM), takdir toplamaya devam ediyor.

Malatya Kitap Fuarı'na katılmak üzere ilimize gelen Gazeteci-Yazarlar, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden Yerel Yönetimler Ödülü almasını sağlayan MABESEM'i ziyaret ederek bilgi alıyorlar. Ziyaretçiler, merkeze olan beğenilerini dile getirerek, takdirlerini ifade ediyorlar.

Malatyalı olan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdür Yardımcısı Mehmet Kamış, yazar Günseli Ö. Ocakoğlu ve Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu, MABESEM'i ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Saim Dursun tarafından karşılanarak, merkezin gezdirildiği ziyaretçiler, beğenilerini belirttiler. Ziyaretçiler, MABESEM'deki atölyeleri tek tek gezerek, kurslar hakkında bilgi aldılar.

Ayrıca ziyaretçilere Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu tarafından merkezde üretilen eserlerden oluşan çeşitli hediyeler de verildi.

Sanat Merkezi, kursiyer akınına uğruyor…

MABESEM'de halen 22 dalda 42 grup halinde 1240 kursiyer sanat eğitimi alıyor. 2009 yılında hizmete açılan merkezde bugüne kadar 4443 kişi de kursları başarıyla tamamladı. Merkezdeki kurslardan yararlanmak için 492 kişinin de yedekte beklediği belirtildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yazarlar Sanat Merkezi'ni Çok Beğendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement