Yaz Spor Okulları'na ilgi artıyor - Son Dakika
Güncel

Yaz Spor Okulları'na ilgi artıyor

Yaz Spor Okulları\'na ilgi artıyor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaz spor okulları kapsamında açılan boks kursuna yönelik ilgi her geçen gün artıyor.

04.09.2014 11:34

Şanlıurfa GAP Arena Spor Salonu'nda boks kursları devam ediyor. Geçen senelere nazaran sporcu sayısının artmasıyla birlikte Şanlıurfalıların yoğun katılımıyla devam eden boks kurslarına 3 kategoride ve toplamda 130 sporcu ile devam ediliyor.

Kurs başvurularını değerlendiren Boks Antrenörü Mustafa Şen, "Yaz döneminde boks kurslarımıza olan talep bizleri çok sevindirdi. Bu sporcularımızın içinden ileride Türkiye derecesi elde eden sporcular çıkarmak istiyoruz. Sporcularımızın da istekli bir şekilde çalışmalara gelmeleri bizleri mutlu ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, sürekli antrenmanlara gelerek sporcuları yerinde izleyip onlara moral veriyor. Bize verdiği bütün desteklerinden dolayı sporcularım adına Sayın Ertuğrul Yıldız'a teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise yaz spor okullarının bu yıl ki programına da yoğun bir katılım olduğunu belirterek "Çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün tesislerimizde haftanın 7 günü sabah 08:00'den akşam 19'a kadar 30 branşta antrenmanlarımız devam ediyor. Bu spor branşları içerisinde 10 engelli sporcu branşlarımız mevcut. Yaz spor okullarına katılan öğrencilerimize bu ay içerisinde yetenek taraması yapılacak. Yetenek taraması sonucunda başarılı olan sporcularımızın performans gruplarına dahil edilecek. Kurslara ilgi gösteren ve bu kurslara çocuklarının katılımını sağlayan velilerimize ve Boks İl Temsilcimiz Murat Akaltun' a teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yaz Spor Okulları'na ilgi artıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement