Yavru Köpeklerin Anne Dramı - Son Dakika
Güncel

Yavru Köpeklerin Anne Dramı

Yavru Köpeklerin Anne Dramı

Ölen annelerinin başından ayrılmayan yavru köpeklere vatandaşlar sahip çıktı.

04.07.2013 15:02  Güncelleme: 15:08

Sülümenli beldesinde yaklaşık bir hafta önce öldüğü tahmin edilen annelerinin yanından ayrılmayan 7 yavru köpeğe vatandaşlar sahip çıktı.

Afyonkarahisar'ın Sülümenli beldesine yakın bir arazide ölen anne köpeğin 7 yavrusu, adeta "anne sevgisi" dersi verdi. Ölen annelerinin yanından hiç ayrılmayan ve aç oldukları gözlenen yavru köpekler, vatandaşların getirdikleri ekmek ve suyla besleniyor.

Yavru köpekleri farkeden Leyla Satılmış, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam üzeri tarlaya giderken köpek yavrularını gördüğünü, annelerini ararken de köpeğin leşini bulduklarını söyledi.

Yavru köpeklerin yaklaşık bir hafta önce ölen annelerini bırakıp gitmediklerini kaydeden Satılmış, "Yavrular ölen annelerinin yanında duruyorlar. Ben de sabahtan at arabasıyla erkenden geldim. Köpeklere yal kardım, su verdim. Bizim duygulu insanlarımız bunlara baksın, sahip çıksınlar" dedi.

Nazif Satılmış da köpekleri gördükten sonra belediyeye haber verdiklerini, köpeklerde hastalık olma olasılığı nedeniyle ilgilenemedikleri belirtti.

Köpeklerin aç ve susuz olduğunu belirten Satılmış, hiçbir canlının göz göre göre ölmesine razı olmadıklarını ve duyarlı vatandaşlardan yardım beklediklerini kaydetti. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yavru Köpeklerin Anne Dramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement