Yaşlı Adama Gasp Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adama Gasp Anı Kamerada

Yaşlı Adama Gasp Anı Kamerada

Saldırgan arkasından sarıldığı yaşlı adamı sürükledikten sonra bir aracın arkasına yatırıp cüzdanını çaldı.

24.06.2013 12:56  Güncelleme: 10:26

Şüphelinin bir sosyal paylaşım sitesinde 2 arkadaşıyla birlikte evde koltuğun üzerine dolarlardan "Fakir" yazarak fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde oturan 60 yaşındaki İsmail Salim Demir, balık tutmak için elinde olta ve kovasıyla yola çıktı. Demir, bir marketin önüne geldiğinde, arkasından yaklaşan bir kişinin saldırısına uğradı.

Gaspçı T.A. (24) yaşlı adama arkasından sarılarak bir süre yere yatırmaya çalıştı. Bir süre kucağında sürüklediği yaşlı adamı park halindeki araçların arasına çekerek yere yatıran T.A., yaşlı adamın zorla cebindeki cüzdanı alarak hızla olay yerinden ayrıldı. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri olayın ardından güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alarak gaspçının eşkalini belirledi. Zeytinburnu'nda çalışma başlatan ekipler, T.A.'yı Sümer Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı.

Uyuşturucu madde kullanmak suçundan sabıkalı olan T.A. ifadesinin ardından sevk edildiği Bakırköy Adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşlı adamı gasp ederek 600 lirasını alan T.A.'nın bir sosyal paylaşım sitesinde 2 arkadaşıyla birlikte evde koltuğun üzerine dolarlardan "Fakir" yazarak fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adama Gasp Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement