Yamaç Paraşütü Yapan Genç Falezlerde Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Yamaç Paraşütü Yapan Genç Falezlerde Mahsur Kaldı

Yamaç Paraşütü Yapan Genç Falezlerde Mahsur Kaldı

Antalya'da yamaç paraşütüyle havalandıktan sonra hava akımına kapılan genç, acil iniş yaptığı falezlerde mahsur kaldı.

26.03.2013 18:56

Antalya'da yamaç paraşütüyle havalandıktan sonra hava akımına kapılan genç, acil iniş yaptığı falezlerde mahsur kaldı. Mahsur kalan şahsı deniz polisi kurtardı.

Antalya Muratpaşa Belediyesi Konyaaltı Caddesi varyant mevkiinden paraşütle havalanan Yavuz Aslan (27) bir süre gökyüzünde kaldıktan sonra rüzgarın terse dönmesi ile yaklaşık 30 metre yükseklikteki falezlerin denizle birleştiği yere acil iniş yaptı. Kendi imkanlarıyla falezlerden çıkamayan Aslan, falezlerde mahsur kaldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ekipleri ve deniz polisi çağırıldı. İtfaiye ekipleri önce Aslan'ın paraşütünü sarkıttıkları iple yanlarına aldı. Yüksekliğin fazla olması sebebiyle Aslan'ı deniz polisinin almasına karar verildi. Bölgenin kayalık ve denizin dalgalı olması sebebiyle deniz polisi Aslan'ın bulunduğu yere can simidini attı. Kayalıklardan denize atlayan Aslan, deniz polisinin uzattığı ve ucu bota iple bağlı can simidine tutundu. Deniz polisi daha sonra Aslan'ı çekerek botuna bindirdi.

Aslan, Deniz Polisi'nin botu ile Kaleiçi Yat Limanı'na getirildi. Profesyonel olarak bu işi 8 yıldır yaptığını belirten Aslan, "Rüzgar ters döndü. Ben de denize düşmemek için acil iniş yaptım. İyiyim. Bir şeyim yok" dedi.

Yat Limanı'nda hazır bekletilen 112 Acil Servis ekibi paramedikciler tarafından müdahale edilen Aslan, ifadesi alınmak üzere Deniz Polisi Polis Merkezi'ne götürüldü. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yamaç Paraşütü Yapan Genç Falezlerde Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement