Yakakent'e Sel Çıkarması - Son Dakika
Güncel

Yakakent'e Sel Çıkarması

Yakakent\'e Sel Çıkarması

Cemal Yılmaz Demir, Başbakan Erdoğan'a sunacağı rapor öncesi selin vurduğu Yakakent İlçesi'nde de incelemelerde bulundu.

21.07.2012 13:03

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi (MKYK), Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yaşanan selle ilgili sunacağı rapor öncesinde ilçe incelemelerini sürdürüyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, beraberindeki Yakakent Kaymakamı Ali Arıkan, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Karakurt, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Recep Aydın, İl Genel Meclisi üyeleri Yaşar Bucan ve Turan Çakır ile selin hasar verdiği yerleri gezdi. Dere yataklarında ve tarım arazilerinde meydana gelen hasarları da yerinde gören Demir, vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

ZARAR GÖREN YERLER GEZİLDİ

MKYK toplantısında Samsun'da yaşanan selle ilgili Başbakan Erdoğan'a rapor verecek olan Milletvekili Demir, Karaaba, Küplüağzı, Mutaflı, Çöküyan ve Köseli Köyü'nde incelemelerde bulunarak, yıkılan köprü ve yolları da inceledi. Demir, ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki köylerdeki vatandaşların da sorunlarını dinledi. Ard arda yaşanan sel felaketi nedeniyle Yakakent'te yaşanan selin fazla gündeme gelmediğini ifade eden Demir, "Burada yaşanan felaket diğerleri kadar olmasa da çevreye oldukça zarar vermiş durumda. Yetkililerle birlikte zarar gören yerleri tek tek gezdik. Devletin ilgili kurumları hasarların kısa sürede düzeltilmesi için gerekli çalışmayı gösteriyor. Bunun için emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

DÜĞMEYE BASILACAK

Gittiği her köyde vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "Peş peşe yaşanan sel felaketleri nedeniyle hizmetler biraz yavaş ilerliyor. İlgili kurumlar çevre il ve ilçelerden araç ve ekipman konusunda yardım talebinde bulundu. En kısa sürede sizlerin yol ve köprü gibi acil ihtiyaçlarınızı gidereceğiz. Bundan şüpheniz olmasın. Başbakanımıza da selle ilgili ayrıntılı bir rapor vereceğim. İnşallah kısa sürede gereken neyse düğmeye basılacak. Allah bu tür afetleri tekrar yaşatmasın" dedi. Vatandaşlar da Demir'e köylerine gelip sorunları yerinde gördüğü için teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yakakent'e Sel Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement