Vefat Eden Üniversite Öğrencileri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Güncel

Vefat Eden Üniversite Öğrencileri İçin Mevlit Okutuldu

Vefat Eden Üniversite Öğrencileri İçin Mevlit Okutuldu

Kayseri’de Erciyes Dağı'na düzenlenen gezi sonrası, dönüş yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden 11 kişinin içerisinde bulunan 6 üniversite öğrencisi için mevlit okutuldu.

23.12.2013 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de Erciyes Dağı'na düzenlenen gezi sonrası, dönüş yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden 11 kişinin içerisinde bulunan 6 üniversite öğrencisi için mevlit okutuldu.

Niğde Üniversitesi Kampüsü'nde Üniversite Camii'nde düzenlenen mevlide; AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, üniversite personeli ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Mevlit sonrası açıklamada bulunan Rektör Görür, "Vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Üniversitemiz olarak organizasyonun kim ve nasıl yapıldığıyla ilgili inceleme ve akabinde soruşturma başlattık. Bu tip organizasyonların önüne geçemeyiz. Kişilerin özgürlüklerini kısıtlayamayız. Kendi kendilerine bu tür organizasyonlar yapıyorlar. Biz bununla ilgili öğrencilerimizi sürekli uyaracağız" dedi.

Mevlide katılan Milletvekili Kavaklıoğlu ise, başsağlığı dileğinde bulundu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vefat Eden Üniversite Öğrencileri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement