Varşova'da Mücevherat Çalan Zanlı Yakalandı - Son Dakika
Güncel
BBC

Varşova'da Mücevherat Çalan Zanlı Yakalandı

Varşova\'da Mücevherat Çalan Zanlı Yakalandı

Polonya'nın başkenti Varşova'da bir kişi, vitrin mankeni gibi davranarak dükkanın kapanış saatinden sonra mücevherat çalmakla suçlanıyor. Polis, zanlının mağazada dolaştığını ve mücevherat kısmında durakladığını belirtti. Zanlıya başka bir mağazadan da ürün çalmakla suçlama yöneltiliyor. Varşova polisi, zanlının vitrin mankenlerinin arasına karışarak güvenli olduğunu düşündükten sonra harekete geçtiğini ifade etti. Zanlı daha sonra güvenlik personeli tarafından fark edildi. Zanlıya ayrıca iki farklı suçlama daha yöneltiliyor. Polis, zanlının bir restoranda geç saatlerde yemek yediğini ve ardından mağazaya girerek kıyafetlerini değiştirdiğini söyledi. Ayrıca zanlının başka bir alışveriş merkezinde kasalardan para aldığı ve başka mallar çalmaya çalıştığı belirtildi. Zanlı gözaltına alındığı anların fotoğrafı da paylaşıldı.

19.10.2023 17:57  Güncelleme: 17:59

Polonya’nın başkenti Varşova’da vitrin mankeni gibi davranarak dükkanın kapanış saatinden sonra mücevherat çalmakla suçlanan bir kişi yakalandı.

Polisin ismini vermediği 22 yaşındaki adamın, elinde bir çanta tutarken vitrinde hareketsiz durduğu görülüyor.

Polis, zanlının mağazanın birkaç bölümünde dolaştığını, ardından da mücevherat kısmında durakladığını açıkladı.

Başka bir mağazadan da ürün çalmakla suçlanan kişi 10 yıla kadar hapis cezası alabilir.

Varşova polisi, mağaza çalışanları ve alışveriş yapanların sıradışı bir şey fark etmediğini, vitrin mankenlerinin arasına karışan zanlının “güvenli olduğunu gördükten” sonra harekete geçtiğini ifade etti.

Zanlı daha sonra güvenlik personeli tarafından fark edildi.

Zanlıya iki farklı suçlama daha yöneltiliyor.

İlkinde bir alışveriş merkezinde bulunan bir restoranda geç saatlerde yemek yediği, ardından merkezin kapanmasını beklediği aktarıldı.

Polis daha sonra zanlının bir mağazaya girerek kıyafetlerini yenileriyle değiştirdiğini, ardından restorana giderek tekrar yemek yediğini söyledi.

Polis sözcüsü Robert Szumiata, üçüncü olayda ise zanlının bir başka yerdeki alışveriş merkezindeki kasalardan para aldığı ve başka mallar çalmaya çalıştığını dile getirdi.

Polis aynı zamanda zanlının gözaltına alındığı anların da fotoğrafını paylaştı.

Kaynak: BBC

Son Dakika Güncel Varşova'da Mücevherat Çalan Zanlı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

BBC

Advertisement