Van, Hakkari ve Bitlis'te 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Van, Hakkari ve Bitlis'te 23 Nisan Coşkusu

Van, Hakkari ve Bitlis\'te 23 Nisan Coşkusu

Van'da Beşyol Mevkii'nde düzenlenen kutlamalara Vali Aydır Nezih Doğan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

23.04.2014 13:38

Van'da Beşyol Mevkii'nde düzenlenen kutlamalara Vali Aydır Nezih Doğan, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. Tören Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tören Van Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliğiyle devam etti.

Hakkari'de her yıl stadyumda açık alanda kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları, bu yıl Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda yapıldı. Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muzaffer Sönmez, kurum amirleri, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri ve ailelerin katıldığı törenlerde öğrencilerin, çeşitli yörelere ait oynadıkları halk oyunları ve dans gösterileri büyük ilgi gördü.

Bitlis'teki kutlamalar ise, Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu'nda düzenlendi. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği kutlamalrda, çocukların halk oyunları ve dans gösterileri yoğun ilgi gördü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van, Hakkari ve Bitlis'te 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement