Van'daki Deprem - Son Dakika
Güncel

Van'daki Deprem

Van\'daki Deprem

Van'daki depremde hayatını kaybeden DHA muhabiri Sebahattin Yılmaz, ölümünün ikinci yılında Erzurum'daki kabri başında anıldı

09.11.2013 16:07

Van'daki depremde hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Sebahattin Yılmaz, ölümünün ikinci yılında kabri başında anıldı.

Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki ikinci depremde çöken Bayram Oteli'nde yaşamını yitiren Yılmaz için Erzurum Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında tören düzenlendi.

Törende, Yılmaz'ın eşi Gönül Yılmaz, yakınları, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve meslektaşları kabrine karanfiller bırakarak, dua etti. Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç, vefatının ikinci yılında ilk gün ki gibi acılarının taze olduğunu söyledi.

Sevinç, "Depremde çalıştığımız için defini sırasında burada olamamıştık. Bizde bu yıl değişiklik yaparak son görevimizi bir şekilde yerine getirelim istedik. Keşke bu deprem hiç olmasaydı, keşke yaşasaydılar, keşke hep beraber olsaydık ama takdiri ilahi bu. Hem Sabahattin Yılmaz abimiz hem de Cem Emir kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. - Erzurum

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement