Vali Eşi Arzu Aydın, Hastaları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Eşi Arzu Aydın, Hastaları Ziyaret Etti

Vali Eşi Arzu Aydın, Hastaları Ziyaret Etti

Ahmet Aydın'nın eşi Arzu Aydın, Siirt Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

19.02.2013 10:41

Vali Eşi Arzu Aydın, Devlet Hastanesinde yatan Hastaları Ziyaret Etti

Hastane servislerini tek tek ziyaret eden, Vali eşi bayan Aydın, yatan hastalarla ilgili başhekim Uz. Dr. Bahattin Koç' tan bilgi aldı.

Bayan Aydın, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunup, sıkıntılarını dinledi. Hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden bayan Aydın, hastalara moral vererek, beraberinde getirdiği hediye paketlerini verdi.

Hastane yönetiminin vatandaşlara hoşgörü ve şefkatle yaklaşmalarını isteyen Bayan Aydın, hasta ve yakınlarına hastane hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu.

Vatandaşlar, Bayan Aydın' nın ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler.

Ziyaretlerimizin temel amacı,vatandaşlarımızı ve yakınlarını hastane ortamında ziyaret etmek, dert ve sıkıntılarını paylaşmak olduğunu belirten Bayan Aydın,"hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Büyük bir özveri ile çalışan ve he koşulda vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam eden, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali eşi Bayan Aydın' nın hastane ziyareti programına; İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, Kamu hastaneleri birliği genel sekreteri Muhammed Doğan ve hastane baştabibi Uz. Dr. Bahattin Koç eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Eşi Arzu Aydın, Hastaları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement