Vali Aydın, Taziye Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Aydın, Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Aydın, Taziye Ziyaretlerinde Bulundu

Siirt Valisi Ahmet Aydın beraberinde il Müftüsü Faruk Arvas ile birlikte haftalık taziye ziyaretleri programı kapsamında, taziye ziyaretinde bulundu.

24.03.2014 16:59

Vali Aydın ilk olarak ilimiz merkez kooperatif Mahallesinde vefat eden, Kemal Tufan'ın ailesini konutlarında ziyaret ederek, aileye başsağlığı diledi. İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından Merhum Kemal Tufan ruhuna dua okundu.

Buradan Ayrılan Vali Aydın, Barış Mahallesine geçerek, BDP İl Başkanı M. Ata İnan'ın amcası Ahmet İnan'ın vefatı nedeniyle Barış Mahallesi taziye evinde, İnan ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi.
İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından okunan duanın ardından, BDP İl Başkanı M. Ata İnan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Aydın'a teşekkür etti.

Siirt İlinin taziye kültürü ile birlik ve beraberliğin ve dayanışmanın yaşandığı örnek bir i olduğunu ifade eden Vali Aydın,"Haftalık taziye ziyaretleri programı kapsamında Tufan ve İnan ailelerini ziyaret ederek, ailelerimize başsağlığı diledik. Tarihten gelen bin yıllık kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi simgeleyen bu taziye ziyaretleri aynı zamanda inanç değerlerimize olan saygınlığın bir ifadesidir. Ben tekrar vefat eden her iki vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerimize de başsağlığı diliyorum diye konuştu.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Vali Aydın, Taziye Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement